Dragnea: PSD, dispus sa coopereze cu Iohannis și cu opoziția, pentru un proiect de țară

Paul Cristescu | 01.10.2015

Liviu Dragnea, președintele PSD, a declarat ca dupa esecul motiunii de cenzura e destul de posibil sa apara un denunt la DNA impotriva lui. Dragnea a mai declarat ca este deschis fata de presedintele Iohannis si fata de opozitie, pentru construirea unui proiect politic serios pentru Romania.

Pe aceeași temă

 

'Mare minune să nu apară vreun nebun care să îmi facă și mie un denunț. Supărarea este foarte mare după ziua de ieri, după ce moțiunea de cenzură a picat. Orice este posibil. Orice nebun poate să vină să facă un denunț pus de nu știu cine, dar procurorii vor cerceta, vor verifica', a afirmat Dragnea, citat de Agerpres.

 

PSD are deschiderea de a construi un proiect de țară alături de președinte și de opoziție

 

Președintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, și-a manifestat, miercuri seară, disponibilitatea de a construi, alături de președintele Klaus Iohannis, dar și de opoziție, un proiect de țară.

 

El a declarat la Antena 3 că are așteptări de la șeful statului, considerând că acesta are 'un potențial de bună credință' și 'un potențial de a închide războiul politic din România'. 'Din partea mea, și acum, și dacă voi fi ales președintele PSD, este deschidere maximă atât față de președintele Iohannis, cât și față de opoziție. (...) Din partea mea și a PSD, există această deschidere de a construi un proiect de țară serios. Cred că se poate. E și obligatoriu', a afirmat Dragnea.

 

Liderul interimar al PSD este de părere că 'România poate fi condusă coerent dacă cele trei palate au o relație instituțională corectă și eficientă'. Referindu-se la relația președinte-premier, Dragea a spus că aceasta 'nu prea există'.

 

Am o relație bună cu Victor Ponta

 

Dragnea a mai declarat că are o relație bună cu Victor Ponta, pe care îl susține ca premier. Liderul social-democrat a admis că a fost supărat pe Ponta, după ce acesta a renunțat la șefia partidului. 'Am fost supărat, nu doar eu, ci toți membrii, dar într-o relație atât de veche, nu poți ține supărare la nesfârșit. Pe un prieten te superi, dar e o stare care trece. Am o relație bună cu Victor Ponta, suntem de cinci ani și jumătate împreună și am trecut prin toate momentele, unele bune, unele rele, am trecut prin încercări politice mari, am trecut prin multe alegeri, pe care le-am câștigat, mai puțin turul al doilea la prezidențiale. A avut susținerea, dincolo de relația strânsă în Guvern, am fost împreună în Executiv, am făcut lucruri bune și importante pentru țară împreună', a afirmat Liviu Dragnea, la Antena 3.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22