Dragnea pune noi presiuni pe Cioloș: “Poate face remanieri, poate își schimbă atitudinea”

Tudor Despina | 19.02.2016

Liviu Dragnea îi face planul de remanieri guvernamentale premierului Dacian Cioloș.

Pe aceeași temă

 

Întrebat vineri cu privire la inițierea unei moțiuni de cenzură, șeful PSD a spus că nu vrea să dea termene: “cine știe, poate brusc, în zilele următoare, în următoarea săptămână, poate premierul face ceva remanieri, poate că a înțeles că unii nu mai pot rămâne pe acolo, poate își schimbă atitudinea”, a spus Dragnea, citat de Hot News.

 

Președintele social-democraților crede că premierul ar trebui să remanieze câțiva membri ai Cabinetului său.

 

Dacă simte, dacă înțelege că va începe și dumnealui să aibă probleme ca Guvern în ansamblu din cauza unor membri ai Cabinetului, atunci înseamnă că va proceda rapid la niște remanieri.

 

Dacă nu va înțelege lucrul ăsta și îi va păstra în orice situație pe toți membrii Cabinetului, mai devreme sau mai târziu, atunci reacția va fi asupra întregului Cabinet. (...) Decizia finală e a dumnealui, nu eu îi fac Guvernului”, a declarat Liviu Dragnea, precizând că are nemulțumiri față de unii miniștri, “ca mulți oameni”.

 

Liviu Dragneaa afirmat saptamana aceasta la Antena 3 ca, daca Antenele vor fi evacuate, se gandeste la depunerea unei motiuni de cenzura contra Guvernului Ciolos.

 

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare cu executare, pare sa inregistreze o noua victorie, chiar impotriva unei hotarari judecatoresti definitive. Sa nu uitam ca in acest caz vorbim in primul rand de prejudiciul din dosarul ICA - 60 de milioane de euro - care, dupa aproape doi ani de la condamnarea lui Voiculescu, nu a intrat inca in posesia statului roman.

 

Astfel, Liviu Dragnea a declarat ca, daca Antenele vor fi evacuate, e posibil ca social-democratii sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ciolos. "Am discutat azi in partid. Ieri am fost mai transant. Nu am folosit cuvinte mestesugite. Daca se intampla ca ANAF sa inchida cinci televiziuni, Guvernul Romaniei, care a spus ca protejeaza libertatea presei, cred ca nu mai poate ramane in functie. Daca se intampla, noi analizam foarte serios eventualitatea depunerii unei motiuni de cenzura. Devine extrem de periculos pentru democratie, pentru libertatea noastra", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22