Dragnea ramane ingrijorat in privinta alegerilor: Nu ma asteptam ca Cioloș sa ma ironizeze

Vlad Toma | 22.11.2016

Liviu Dragnea, presedintele PSD, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare intr-un dosar legat de fraudarea referendumului din 2012, a declarat aseara, intr-o emisiune la B1 Tv, ca nu se astepta ca premierul Ciolos sa-l ironizeze pe Facebook dupa ce si-a exprimat ingrijorarile in privinta unor posibile fraude la alegerile din decembrie.

Pe aceeași temă

 

Liviu Dragnea a declarat, in emisiunea de la B1 Tv, ca nu poate avea incredere in Cioloș, pentru ca acesta ar fi duplicitar deoarece a declarat ca nu se va implica in politica iar acum alege sa se implice.

 

”Eu mă așteptam de la premierul în funcție al României să nu posteze ironii pe Facebook într-un subiect atât de important. Ne cere să avem încredere în Dacian Cioloș? Eu nu mai am încredere! E același om care a zis că e tehnocrat și nu se implică în politică și se implică, același om care a zis că nu participă în campanie electorală, dar se implică până în gât în campanie. Deci un om duplicitar și care a mințit nu mai poate prezenta încredere”, a spus Dragnea la B1 TV.

 

Premierul Ciolos a scris ieri pe Facebook, ca a aflat "că domnul Liviu Dragnea este îngrijorat de posibila fraudare a alegerilor parlamentare", precizand ca stie ca "dumnealui este un om cu experiență în organizarea alegerilor și mai știu că, în trecut, nu totul a mers bine din acest punct de vedere."

 

Dupa ce a prezentat masurile pe care Guvernul le-a luat pentru a se asigura ca alegerile nu vor fi fraudate, Ciolos a afirmat ca Dragnea are tendinta de a sadi "teama și îndoiala în sufletul oamenilor, ca să vă cățărați apoi pe fricile lor în bătălia electorală. Mă abțin să interpretez declarațiile dumneavoastră despre “dreptate până la capăt”. Vă asigur însă că acest guvern sprijină Justiția să-și facă treaba, tocmai pentru ca tentativele de intimidare să nu-și mai aibă locul într-o campanie electorală. Eu cred ca a venit vremea ca, în loc de teamă și ură, liderii acestei țări să sădească încredere și optimism că se poate și altfel: fără minciună, fără populism, fără corupție. Îndrăzniți să credeți și dumneavoastră, domnule Dragnea."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22