Dragnea refuză să spună dacă se află în spatele notificării primite de Rise Project

Redactia | 08.11.2018

Întrebat dacă a pus presiuni asupra Rise Project, care a primit o notificare de la Autoritatea de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru divulgarea surselor, Dragnea a evitat un răspuns tranșant.

Pe aceeași temă

urnaliștii sunt amenințați cu amenzi de până la 20 de milioane de euro, dacă nu vor furniza accesul la sistemele lor informatice.

Liviu Dragnea a negat că ar avea vreo legătură cu notificarea trimisă la Rise Project și a susținut că nu știa despre acest lucru.

„Eu le-am spus celor de la Rise Project, nu cred că sunt aici, când m-au întrebat, că mie îmi place de ei și când sunt penibili. Nu lucrez la Autoritatea pentru Protecția Datelor, habar nu am de acest demers, în aceste condiții.”, a declarat liderul PSD, citat de Digi 24.

Jurnaliștii de la Rise Project susțin că, în urma publicării primelor informații din valiza pe care ar fi găsit-o un localnic într-o zonă rurală din Teleorman, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPCP) exercită presiuni asupra lor pentru a-și divulga sursele.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22