Dragnea s-a plâns că-i sunt copiii hăituiți și „fata cu care trăiesc și pe care o iubesc”

Laurentiu Gheorghe | 04.03.2019

Liderul PSD s-a plâns colegilor de partid că și-a asumat rolul de a deconta tot, că-i sunt hăituiți copiii și „fata cu care trăiește”. Indirect, a infirmat zvonurile că s-ar fi despărțit de tânăra Irina.

Pe aceeași temă

Duminică, ajuns la adunarea social-democraților din Gorj, Liviu Dragnea și-a continuat atacurile la adresa președintelui Iohannis, a Opoziției și a societății civile. El a acuzat dur un sistem ocult care i se opune, precum și de „lacheii lui Iohannis, care au un singur scop - să stimuleze ura."

La Târgu Jiu, la Conferința județeană de alegeri a PSD Gorj, s-a aflat și Olguța Vasilescu împreună cu proaspătul soț, Claudiu Manda.

Dragnea și-a radicalizat discursul la adresa președintelui și a Opoziției, semn că a declanșat campania electorală, spunând că „lacheii lui Iohannis vor ca românii să trăiescă rău pentru a fi nervoși și supărați ca să poată pune semințele urii mult mai ușor".

Opoziția dezbină și seamănă ură

"Au țipat când am mărit salariile, pensiile, au spus că de fapt pensiile scad. De ce își urăsc acești oameni conaționalii? Pentru că ei nu fac politică pentru oameni. Singurul partid care face politică pentru oameni este PSD. Ei au câștigat prin dezbinare și prin ură", a declarat Dragnea.

Continuând atacurile, în fața unei săli pline, liderul PSD a susținut că "toții lacheii lui Iohannis au un singur scop- să mintă, să înjure și să stimuleze ura, pentru ca România să fie un stat dezbinat".

El le-a mai spus membrilor PSD că și-a asumat rolul „să deconteze tot" și să îi fie hăituită familia. El a reacționat și la informațiile din Evenimentul Zilei potrivit cărora s-ar fi despărțit de Irina Tănase: "Mi-am asumat rolul să decontez tot. Nu e ușor să ai copiii hăituiți, femeia pe care o iubesc. Și apropos, dle Andronic, termină cu mizeriile. Oprește-te la mine, dacă ești bărbat, ceea ce nu cred".

"Se tot spune că sunt cel mai rău om. Păi haideți să vedem de ce? Sunt rău pentru vreau ca pensionarii să aibă o pensie ca să ducă o viață tihnită. Sunt rău pentru că nu mai vreau ca prețul la gaze să fie făcut de șmecheri? Sunt rău pentru că nu mai vreau să intre în România fructe și legume otrăvite? Pentru că îmi doresc ca fermierii români să aibă șansa să își pună marfa în galantarele din România? Pentru că îmi doresc ca această țară să fie respectat în lume și în Europa? Da, dacă îmi doresc asta și sunt rău, atunci înseamnă cu sunt rău. Sunt tău pentru că vreau drepturi egale, vreau să fim respectați?", a continuat Dragnea.

Liviu Dragnea a admis că a făcut și greșeli, dar "oricine greșește și a lansat noi amenințări către foștii membri ai PSD care au plecat din partid, pe care i-a numit trădători și vânzători": "Poate am făcut greșeli și sigur am făcut. Oricine greșește. Dar nu mai accept de la niște trădători, de la niște vânzători, unii pe care i-am pus în funcție, i-am sprijinit și să vină să dea lecții de minciună, de românism. O să primească răspuns de la mine".

Nu am crezut că poate fi un președinte mai rău și mai toxic ca Băsescu

Liviu Dragnea a avut și un mesaj pentru social-democrați: "Nu v-ați săturat să vedeți această țară abuzată? Atâta rău? Oameni care încearcă să împingă România către interesele celor care stau în spate și căpușează. Dacă credem că suntem români, patrioți, stimați colegi nu stați. Eu îmi duc misiunea până la capăt".

"Nu am crezut că va veni în România un președinte mai rău și mai toxic ca Băsescu"

Continuându-și acuzațiile la adresa președintelui Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a spus că nu a crezut că România poate fi condusă de un președinte "mai rău și mai toxic ca Băsescu".

El a mai susinut că șeful statului are de gând să sacrifice orice pentru a obţine un nou mandat, "ca să scape de relele pe care le-a făcut" și le-a cerut social-democraților să se trezească și să nu-l mai lase pe Iohannis să câștige un nou mandat.

"România nu are astăzi nici măcar şeful armatei pentru că nu vrea Iohannis, este ceva fără precedent. De ce credeţi că face lucrul acesta? Orice are de gând să sacrifice pentru a-şi atinge un obiectiv: încă un mandat, ca să scape de relele pe care le-a făcut. Credeţi că noi putem să-l lăsăm pe Iohannis să mai ia încă un mandat, încă cinci - şase ani cu acest om care-şi urăşte propria ţară? Atunci, fraţilor, haideţi să vă treziţi cum ştiu eu PSD şi cum ştiu eu Gorjul. Colegi primari, preşedinţi de organizaţii, membri PSD, simpatizanţi PSD, PSD este poporul român la o scară mai mică, haideţi să ne aducem aminte lucrul acesta. Singurul partid care poate apăra interesele României şi care se poate bate cu oricine pentru această ţară este PSD", a mai spus Dragnea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22