Dragnea se laudă cu autostrăzile făcute de PSD și atacă #Șîeu: Noi construim. Ei țipă

Laurentiu Gheorghe | 15.03.2019

Protestul inițiat de suceveanul Ștefan Mandachi, #șîeu, este ridiculizat de șeful PSD, Liviu Dragnea: „circari conduși de leneși, niște șmecheri, care vezi Doamne fac și ei un metru de autostradă”.

Pe aceeași temă

„Niște șmecheri, care vezi doamne fac ei un metru de autostradă, la ora 12 au început lucrul de autostradă în Moldova, real. Ei fac circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă. Noi dezvoltăm România”, a spus liderul PSD.

Dragnea minte cu bună știință, pentru că se referă la inaugurarea (cu repetiție) a centurii ocolitoare a Băcăului. Lucrările au mai fost inaugurate în 2015, însă au fost abandonate după ce firma câștigătoare a realizat doar 2% într-un an și s-a declarat în faliment.

Dragnea a mai declarat că omul de afaceri Ștefan Mandachi, care spune că a cheltuit 100 de mii de euro „pentru acest circ (...) putea sa-i dea la o casă de copii sau să-i doneze undeva.”

„Ce căuta spre București? Totul este circ. Rămâne la forța noastră să spunem românilor adevărul. Nu vă cer să mințiți, să manipulați, ci să fiți aceeași români curajoși. Să spuneți oamenilor ce se întâmplă, altfel îi lăsați pe acești circari conduși de leneși, nu mai știu cum să-i spun lui Iohannis, ca să nu se supere, dar și ca să te superi trebuie efort…”, a mai declarat Dragnea.

****

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul ”România vrea autostrăzi” şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00, potrivit News.ro. Protestul, inițiat de un am de afaceri suceavean, s-a întins rapid în toată țara, exprimând exasperarea românilor față de lipsa cronică a investițiilor în infrastructură.

Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22