Dragnea se teme sa nu fie furata strategia PSD. A restrictionat intrarea in sediul central

E.b. | 30.09.2016

Liviu Dragnea restrictioneaza accesul in sediul PSD dupa ce au disparut "niste evidente cu membrii de partid", lucru care l-a "deranjat foarte tare". El se teme si de faptul că ca adversarii politici pot afle strategia electorala a PSD.

Pe aceeași temă

 

Liviu Dragnea, presedintele PSD, sustine ca se intalnea cu tot felul de tineri prin cladire pe care nu-i cunostea si care nici macar nu-i raspundeau la salut.

 

"Au fost foarte multe situatii in ultima luna cand ma intalneam cu tot felul de cetateni mai tineri sau mai putin tineri prin sediu, pe care nu-i cunosteam. Pe unii ii si salutam, le dadeam buna ziua si nici macar nu raspundeau. Si atunci am spus ca la noi in sediu nu este Gara de Nord, nici macar autogara. Este un sediu de partid - un partid responsabil, serios si respectat in care vreau sa functioneze doar cei care sunt implicati in campania electorala si atat", a spus joi presedintele PSD, Liviu Dragnea, conform ziare.com.

 

Intrebat daca se teme de procurori sau de faptul ca ar putea fi ascultat, liderul PSD a negat ca acesta ar fi motivul restrictionarii accesului in sediu, ci mai degraba teama ca adversarii sa nu afle strategia electorala a PSD.

 

"Nu ma tem nici de procurori, ii respect foarte mult, nu ma tem nici de serviciile secrete, nu cred ca cineva se gandeste ca eu nu sunt ascultat. Noi nu avem de ascuns lucruri fata de institutii ale statului, dar fiind intr-o campanie electorala, inseamna ca suntem intr-o competitie electorala, asta inseamna ca avem si adversari politici. Sigur ca fiecare partid isi face o strategie in limitele legii, o strategie pe care nu vrem sa o afle si ceilalti, ca s-a mai intamplat, nu e nimic spectaculos", a adaugat Dragnea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22