Dragnea: Situația lui Ponta se va discuta la Comitetul Executiv de la Sinaia

Dora Vulcan | 05.04.2017

Conducerea PSD se reunește miercuri la Sinaia, unde se vor tranșa câteva subiecte importante, precum legea salarizării unitare, raportul ministrului Justiției Tudorel Toader, privind evaluarea procurorilor generali și soarta lui Victor Ponta în PSD, a anunțat Liviu Dragnea într-o declarație de presă.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

La ședință va participa și copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, invitat pentru a semna, împreună cu liderul PSD Liviu Dragnea, proiectul de lege a salarizării. 

 

 

 

 

„Am de făcut în viaţă lucruri şi mai importante şi mai plăcute decât să mă cert cu Dragnea. De fiecare dată i-am răspuns, dacă nu mai zice nimic de mine, nu-i mai răspund, dar, de câte ori o să spună o minciună despre mine, eu o să spun un adevăr despre el şi credeţi-mă că ştiu atâtea adevăruri că nu terminăm în cinci ani. Deci când a zis prostia aia că sunt plătit de Soros, de SRI, de nu ştiu cine, de Băsescu, eu i-am zis un adevăr, unul mic, îl ştim noi. (…) E stăpânul României, e şeful PSD, al Guvernului, are alte treburi decât să se certe cu mine”, a spus Ponta.

 

 

 

„Domnul Dragnea, când nu vrea să facă el ceva singur, ca şi cu ordonanţa 13, pune pe alţii. Nu e nevoie să mă excludă nimeni, îi mai scriu o dată demisia. Să nu intrăm în circul ăsta, pentru că nu este nevoie să pună pe cineva”, a afirmat Ponta, întrebat cum comentează declaraţa lui Liviu Dragnea potrivit căreia există oameni în PSD care cer excluderea sa.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22