Dragnea spune că-și știe denunţătorii: Şova, Ponta, Niţulescu. Ponta: dovada sau demisia!

Dora Vulcan | 05.02.2018

Dragnea a spus duminică seara la România TV că Ponta, Șova și Teodor Nițulescu l-au „turnat” la DNA în dosarul Tel Drum, chiar în ziua în care Ponta a scris pe Facebook că Dragnea ar trebui să-și ceară scuze față de el pentru că i-a atribuit calitatea de denunțător. Luni, Ponta i-a cerut dovada sau demisia.

Pe aceeași temă

 

 

 

 "Turnătorii din dosar îi știu. Sova, Ponta, Nițulescu. Am auzit că unii se tot alintă. 'Să-mi ceară scuze, că eu nu am spus”, e declarația făcută de Dragnea duminică seara la România TV, în care susține în continuare că Ponta este unul dintre denunțători și îl și ironizează pentru postarea sa făcută în timpul zilei pe Facebook.

 

 

Întrebat dacă a văzut denunțurile, Dragnea a răspuns: „Bineînțeles.”

 

 

Fostul premier Victor Ponta a scris duminică pe contul său de socializare că aşteaptă scuze de la Liviu Dragnea: ”Si eu astept scuze de la Dragnea Mincinosul care a zis ca am facut denunt contra lui si , dupa ce a citit dosarul, a uitat sa mai spuna ca nici vorba de asa ceva! ( banuiesc ca lui Eugen Teodorovici i-a cerut deja scuze / ca si pe el il acuzase ca a dat declaratii in Dosarul “Teldrum”)! "

 

 

 

Luni, Ponta a revenit cu un ultimatum dat lui Dragnea: să aducă dovada denunțului sau să-și dea demisia: 

 

 

 „După cum știți eu nu fac niciodată declarații, faco singură excepție pentru că e ceva foarte important. Domnul Dragnea a mai spus o dată ieri, la supărare, că sunt denunțător în dosarul său și cred că de data asta nu este o chestie între doi oameni. E ceva important, totuși, milioane de oameni m-au votat pentru prim-ministru, șef de partid și trebuie să știe adevărul. Motiv pentru care astăzi voi depune o cerere la DNA pentru ca să mi se precizeze dacă am calitatea de martor, cum au mulți alții, sau dacă am calitatea de denunțător. Domnul Dragnea poate să facă o copie după declarație, am înțeles că nu are bani. Îi dau eu astăzi, ca-mi iau salariul și poate să copieze cele 5 pagini ale declarației mele de martor.

O spun în fața dumneavoastră, sunt foarte serios. Dacă domnul Dragnea astăzi aduce o hârtie, un denunț al meu, sau dacă DNA spune că sunt denunțător, tot astăzi îmi dau demisia din Parlament și a scăpat de mine din politică. Dacă eu aduc hârtia din care rezultă că sunt martor, sau domnul Dragnea în final îi vine mintea la cap și scoate declarația de martor, nu mai e chestie de scuze, trebuie să demisioneze din Parlament pentru că milioane de oameni au fost mințiți.

E simplu. O hârtie și o dovadă.

Repet, sunt milioane de oameni care m-au votat și sute de colegi care m-au susținut. Ei trebuie să știe: ori eu sunt un denunțător și, bun, nu mai pot să plec din PSD, dar pot să-mi dau demisia din Parlament imediat, ori domnul Dragnea este cel mai mare mincinos din istoria politicii românești, după Băsescu, sau l-a depășit, și trebuie să plece el din Parlament și din PSD”, a spus Victor Ponta, citat de Digi 24.ro. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22