Dragnea susţine că rămâne partener şi prieten cu Tăriceanu, "indiferent ce se va întâmpla"

E.b. | 01.08.2016

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat că va rămâne partener şi prieten cu preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu "indiferent ce se va întâmpla", în contextul în care numele celui din urmă e vehiculat în dosarul de trafic de influenţă al lui Bogdan Olteanu.

Pe aceeași temă

 

 

Dragnea a precizat că e posibil să existe un plan de îndepărtare a sa şi a lui Tăriceanu din politică.

 

''Călin Popescu Tăriceanu rămâne prietenul şi partenerul meu indiferent ce se va întâmpla, avem o relaţie veche bazată şi construită pe un parteneriat foarte solid, pe o colaborare foarte bună şi pe o înţelegere foarte bună şi nu are ce să se întâmple ca noi doi să nu avem această relaţie sau inclusiv cu domnul Daniel Constantin sau ca PSD şi ALDE să nu aibă această relaţie'', a afirmat Dragnea, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

 

Întrebat dacă consideră că ar exista vreun plan de a-l îndepărta pe el ori pe Tăriceanu de scena politică pentru a fi formată o altă majoritate decât PSD-ALDE din toamnă, Dragnea a spus: "E posibil". 

 

"Trebuie să recunosc că, în ultima perioadă am început să mă gândesc serios dacă nu cumva este vreun plan. Pentru că, din păcate, în România zilelor noastre nu prea mai poţi să crezi în coincidenţe. Încă nu sunt foarte sigur, dar este posibil ca undeva, cineva, cândva, să fi gândit un plan de genul ăsta, pentru că prea seamănă multe... Ponta e trimis în judecată, Tăriceanu e trimis în judecată, eu sunt trimis în judecată. O să vedem ce se întâmplă în perioada următoare", a mai spus Dragnea, conform news.ro.

 

Referitor la relaţia sa cu Victor Ponta, după ce fostul premier a spus recent că se înţelege bine cu Dragnea pentru că nu comunică, liderul social-democrat a spus că nu vrea să comenteze astfel de declaraţii şi că singurul său obiectiv e câştigarea alegerilor.

 

"Nu vreau să comentez, în schimb vă pot spune altceva, eu am un obiectiv foarte serios, câştigarea alegerilor parlamentare de către PSD şi PSD să formeze guvernul şi să furnizeze candidatul pentru funcţia de prim-ministru. Mă ocup de lucruri serioase împreună cu toţi colegii din partid şi nu vreau să răspund nici la înţepături, nici la ironii. Oricine vrea să muncească în partid este bine primit", a conchis Dragnea. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22