Dragnea trage de urechi sindicaliştii. Zice că primesc salarii mărite, dar protestează

E.b. | 06.10.2017

Liviu Dragnea, președintele PSD, afirmă că România nu se va împrumuta de la FMI și respinge informațiile vehiculate în ultimul timp legate de acest subiect.

Pe aceeași temă

 

"PNL poate să se împrumute sau USR poate să se împrumute, că și așa s-ar putea să rămână fără bani, s-ar putea să le confiște banii pentru că au avut o finanțare ilegală a partidului. România are bani, problema noastră e că noi mărim salariile, iar cei care primesc salarii mărite protestează. Nu ne împrumutăm", a declarat Liviu Dragnea la RTV., conform Agerpres.

 

Referitor la contracararea efectelor creșterii ROBOR, liderul PSD a subliniat că își pune "mari speranțe" în colaborarea dintre Guvern și Banca Națională.

 

"Îmi pun foarte mari speranțe în BNR, în colaborarea dintre Guvern și BNR, pentru că sunt două instituții care împreună au același obiectiv, stabilitate economică și stabilitate financiară. BNR are pârghii la îndemână pentru a interveni și cred că o va face, dacă nu cumva a făcut-o", a spus Dragnea.

 

Totodată, pe tema TVA split Liviu Dragnea a precizat că ordonanța este în vigoare și că acum este o perioadă de opțiune. "Se discută intens cu mediul economic, eu sunt absolut convins că în final toți cei care sunt cinstiți și care sunt buni platnici vor fi mulțumiți și o vor susține", a afirmat el.

 

Pe de altă parte, Dragnea a spus că nu se pune problema de a modifica termenul de 1 ianuarie 2018 de la care se va aplica plata defalcată a TVA. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22