Dragnea vede «atacuri coordonate» care vin ba de la SRI, ba de la Soros, ba de la Ponta

E.b. | 03.04.2017

Liviu Dragnea, liderul PSD, a afirmat, la Romania TV, ca a observat "o anumita coordonare" a atacurilor la adresa sa, venite atat din partea unor politicieni, printre care si Victor Ponta, cat si a unor jurnalisti: "Unii spun ca ar fi o coordonare de la SRI, altii zic ca ar fi o coordonare si o comanda de la Soros".

Pe aceeași temă

 
 
 
Dragnea sustine ca se urmareste vulnerabilizarea sa sau chiar influentarea procesului in care este judecat.

 

 

Declaratiile lui Liviu Dragnea la Romania TV, conform HotNews:

 

 

Este o anumita coordonare, vad - sigur, poate sa fie doar o coincidenta, dar de mult nu mai credem in coincidente in Romania - noi am vazut pe dl Victor Ponta, dl Traian Basescu, din cand in cand dl Daniel Constantin, jurnalisti - de la Evenimentul Zilei, de la B1, HotNews, alte site-uri, alte publicatii... exista acest pachet de oameni politici si jurnalisti care sunt foarte bine coordonati.

 

Poate este o simpla coincidenta si dl Victor Ponta n-are nicio legatura cu dumnealor, unii spun ca are, altii spun ca n-are.

 

Exista se pare o dorinta din partea unora ca eu sa fiu vulnerabilizat, si in partid si nu numai... Unii spun ca ar fi o coordonare - pentru ca este o abordare securista, am vazut la unele asa-zise anchete jurnalistice, care de fapt nu spun nimic (...) ca ar fi o coordonare de la SRI, imi vine greu sa cred. Altii zic ca ar fi o coordonare si o comanda de la Soros, pe care l-am tot atacat si o sa-l atac intruna pana cand tara asta va reusit sa scape de toata influenta acestui om nefast.

 

(Ce urmaresc?) Sa ma slabeasca foarte mult. Altii spun ca urmaresc si altceva, sa influenteze procesul in care ma aflu, sa creeze impresia unui om rau si sa influenteze decizia judecatorilor. Sper ca nu se va intampla asta.

 

(Este vizata persoana lui Liviu Dragnea si atat sau se urmareste di destabilizarea PSD?) Amandoua. Pentru ca o destabilizare puternica a mea ar insemna implicit o destabilizare a PSD-ului si a guvernarii. E visul lor.

 

 

 

 

"Unii membri PSD au cerut excluderea lui Ponta"

 

 

 

 

(Despre atacurile lui Victor Ponta la adresa sa) Nici eu nu inteleg ce vrea. Am auzit tot felul de variante pe care cica le-ar fi spus el - sunt adevarate, nu sunt adevarate, nu stiu... Ca el spera ca guvernul sa aiba rezultate proaste, ca Romania sa aiba rezultate economice proaste spre sfarsitul anului, sa apara nervozitate foarte mare in populatie si sa creeze o miscare nationalista la care sa adere si unii membri PSD. Eu nu stiu daca ceea ce imi spun unii este adevarat, dar sunt mai multi care mi-au spus lucrul asta (...) In partid sunt din ce in ce mai multi oameni nervosi si suparati pe aceasta atitudine si oamenii se intreaba de ce sunt aceste atacuri, ce urmaresc? Unii au inceput sa iasa, eu incerc sa-i opresc pe cat mai multi sa nu reactioneze public, pentru ca chiar avem alte lucruri de facut.

 


(Intrebat daca in partid s-a cerut excluderea lui Ponta?) Unii, da, au cerut-o, au spus-o si public. Eu i-am rupt demisia. Era o demisie pe care nu mi-o dai, daca vrei s-o dai tu, da-o tu. Cine vrea sa ramana in partid ramane, cine vrea sa plece pleaca, e simplu.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22