Dragnea vrea «raport» după auditul de la Ministerul Public şi DNA, nu o «declaraţie frumoasă»

E.b. | 06.04.2017

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a afirmat, referitor la auditul extern pe care Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, l-a dispus la Parchetul instanţei supreme, DNA şi DIICOT, că va fi o măsură bună doar dacă va avea un raport final.

Pe aceeași temă

 

 

Şi nu va fi iarăşi, spunea Dragnea, la Sinaia - unde se reunesc liderii PSD pentru şedinţa Comitetului Executiv -, o declaraţiefoarte frumoasă şi interesantă”, transmite News.ro.

 

Este vorba despre faptul că rezultatul evaluării făcute de Tudorel Toader,  ministrul Justiţiei, cu privire la activitatea Laurei Codruţa Kovesi la conducerea DNA şi a procurorului general Augustin Lazăr, care nu a cerut demiterea celor doi, l-a „dezamăgit” pe liderul PSD.

 

Întrebat dacă i se pare că este o măsură bună auditul extern pe care l-a anunţat ministrul Justiţiei pentru Parchetul instanţei supreme, DNA şi DIICOT, liderul PSD a spus că va fi o măsură bună în funcţie de rezultatul auditării.

 

 

 

 

"Dacă nu va avea un raport final, va fi iar o declaraţie foarte frumoasă şi interesantă"

 

 

 

 

Va fi o măsură bună dacă va avea vreun rezultat şi rezultat în sensul în care publicul cred că este îndreptăţit să ştie dacă din punct de vedere managerial lucrurile s-au desfăşurat în regulă. Adică, vorbim de un audit care să aibă un raport final. În sensul ăla, cred că este o măsură bună. Dacă nu va avea un raport final, va fi iar o declaraţie foarte frumoasă şi interesantă”, a precizat Liviu Dragnea.


Preşedintele PSD a mai spus că ideea auditului extern este bună, în condiţiile în care orice instituţie trebuie auditată.


Ideea e bună, orice instituţie trebuie auditată. Miniştii sper să fi făcut atunci când au preluat ministerele un audit, măcar un inventar al problemelor, al lucrurilor bune şi rele pe care le-au găsit acolo, măcar să ştie de unde pleacă”, a subliniat Dragnea. 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22