Dragnea vrea s-o umilească pe Firea. Atac la viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu

Laurentiu Gheorghe | 27.01.2019

Gabriel Mutu, primarul sectorului 6, principalul om de încredere al lui Dragnea din administrația locală, atac dur la Firea pentru avariile RADET. Pasul următor va fi eliminarea locotenentului lui Firea

Pe aceeași temă

Scenariul constă în retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a lui Firea și care a intrat în coliziune frontală cu Dragnea și omul lui de încredere, Codrin Ștefănescu.

”Având în vedere pozițiile publice cât şi atitudinea jignitoare manifestată în mod repetat de domnul Bădulescu Aurelian, prin încălcarea statutului PSD Art. 30, solicit retragerea sprijinului politic pentru funcția de viceprimar al municipiului Bucureşti, sancțiune prevăzută în statut la art. 31 aliniatul 3.

Biroul Permanent al Municipiului București va analiza propunerile organizațiilor de sector și va nominaliza, în cel mai scurt timp, candidatul pentru funcția de viceprimar al municipiului București”, se arată în documentul intern al social-democraților bucureșteni, publicat de Stiripesurse.ro.

Totodată, în ședința CEX-ului PSD se va cere avansarea în funcție pentru Orlando Culea, omul lui Dragnea și controlat de Codrin Ștefănescu. Acesta este propus pentru funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din București. Orlando Culea este în război declarat cu Gabriela Firea și Aurelian Bădulescu, războiul lor fiind unul de notorietate.

Astfel Gabriela Firea, căzută de mult în dizgrația cabinetul 1 din Kiseleff, va fi văduvită de pionul principal din administrația Bucureștiului, după ce a pierdut-o și pe Speranța Cliseru, om de casă al familiei Pandele, înlocuită din funcția de prefect de fostul consilier al lui Mutu, Stana Sever Romulus

O înfrângere umilitoare pentru Gabriela Firea care se visa intrând în cursa prezidențială și eventual preluând și conducerea PSD-ului. Doar că Dragnea s-a dovedit mult mai versat, steaua politică a lui Firea fiind tot mai palidă și cât mai curând transformată în cenușă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22