Dumitru Buzatu PSD Vaslui: Nu există coronavirus și oricum sunteți toți niște proști

Laurentiu Gheorghe | 13.07.2020

Șeful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a spus în timpul ședinței de luni a CEx-ului că nu există coronavirus iar restul colegilor prezenți la ședință sunt „niște proști”.

Pe aceeași temă

Remarca de la sfârșitul intervenției sale, că oricum membrii conducerii social-democraților sunt „niște proști”, a fost făcută neștiind că a lăsat microfonul deschis, dezvăluie G4Media.ro citând surse participante la reuniune.

„Coronavirusul nu există”, ar fi declarat Buzatu în cadrul CEX.

Apoi, la finalul luării de cuvânt, uitând să închidă microfonul, a spus astfel încât s-a auzit în întreaga sală unde se desfășura CEX-ul: „Oricum, sunteți toți niște proști!”, au mai explicat sursele citate.

Liderii PSD de la centru și din teritoriu au avut luni o ședință online a Comitetului Executiv Național pentru a decide cum să trateze în Parlament proiectul de lege al guvernului privind carantina și izolarea. Actul normativ a fost adoptat joi de Camera Deputaților și se află în prezent în Senat, forul decizional, care este controlat de PSD.

La finalul reuniunii, liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a anunțat că PSD blochează votarea în Senat a proiectului de lege care ar permite carantinarea și izolarea individuală a bolnavilor și suspecților de infectare cu Covid-19 până când premierul şi ministrul Sănătăţii se vor prezenta în Parlament să lămurească aspectele nelămurite din acest proiect.

La scurt timp după declarațiile lui Ciolacu, Guvernul a transmis o precizare subliniind că nici premierul Ludovic Orban, nici un alt ministru, nu au fost chemați oficial în Parlament.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22