După ce a fost adus în țară, Florian Walter i-ar fi denunțat pe Oprescu și Vanghelie

Iulian Popescu | 10.03.2016

Imediat după ce a ajuns în România, Florian Walter a fost dus la sediul central al DNA, unde i-a denunțat pe Sorin Oprescu și Marian Vanghelie, primari cărora le-ar fi dat mită pentru a obține contracte pe bani publici.

Pe aceeași temă

 

Florian Walter a declarat în faţa anchetatorilor DNA că le-a dat mită celor doi primari, pentru a obţine mai multe contracte de reabilitare şi de asemenea de asfaltare, prin intermediul firmei de construcţii a fiului său, potrivit România TV.

 

Procurorii urmează să facă cercetări în acest caz, să vadă dacă Florian Walter a spus sau nu adevărul şi cel mai probabil în următoarea perioadă, Sorin Oprescu şi Marian Vanghelie ar putea fi chemaţi la DNA.

 

Sprin Oprescu a declarat că este pentru prima dată când aude de acest denunţ. Fostul primar spune că îl cunoaşte pe Florian Walter de 20 de ani, de pe vremea când Romprest executa servicii de curăţenie pentru sectorul 1 şi pentru sectorul 5.

 

Întrebat dacă Walter a încercat să intervină la el, Sorin Oprescu a spus că nu avea de ce să facă acest lucru deoarece contractul era în derulare şi era făcut pentru 25 de ani.

 

Proprietarul companiei Romprest, Florian Walter, a fost arestat duminică, după ce Tribunalul Prahova a confirmat mandatul de arestare emis în luna mai anul trecut. Decizia nu este definitivă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22