După decizia Senatului în cazul Oprea, poliţistul Godină scrie pe Facebook: Îmi e silă!

E.b. | 20.09.2016

Poliţistul Marian Godină scrie, pe contul său de Facebook, că statutul său nu îi permite să exprime opinii politice, pentru că şi-ar fi dorit să scrie "nişte cuvinte după ce s-a petrecut azi", limitându-se la a spune că îi este silă.

Pe aceeași temă

 
 
El nu se referă explicit la decizia Senatului, care a respins solicitarea de avizare a urmăririi penale împotriva lui Gabriel Oprea în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină, dar lasă să se înţeleagă despre ce este vorba, menţionând acuzaţiile împotriva fostului ministru de Interne, respectiv ucidere din culpă şi abuz în serviciu.

 

Godină începe prin a spune că îşi iubeşte meseria de poliţist şi că îi place mult ceea ce face, pentru că acesta a fost visul său pe care şi l-a îndeplinit destul de greu, "prin muncă şi fără niciun ajutor" şi că, dacă ar fi fost interesat de un salariu mai mare, ar putea pleca oricând din Poliţie, dar asta ar însemna să renunţe la un vis şi să le facă unora pe plac, conform News.ro.

.

"Sunt momente, totuşi, când îmi pare rău că sunt poliţist, iar seara asta e unul dintre acele momente. Îmi pare rău, pentru că statutul îmi interzice să îmi exprim public opinii politice, pentru că tare mă mănâncă să scriu nişte cuvinte după ce s-a petrecut azi. Nu am să o fac pentru că nu vreau să încalc vreun regulament, mai ales că sunt oameni care abia aşteaptă să greşesc cu ceva, dar e lesne de înţeles ceea ce simt", scrie Marian Godină, continuând: "Am voie să spun ce simt? Îmi e silă!".

 

Senatorii au respins, luni, cererea procurorului general de încuviinţare a începerii urmăririi penale, pentru ucidere din culpă, a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, cu 73 de voturi ”contra” cererii Parchetului General, 45 ”pentru” şi şase abţineri
 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22