După scandalul făcut de un inculpat la televiziuni, Dăncilă îl cheamă urgent pe Toader în țară

Dora Vulcan | 12.02.2018

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat luni, după ședința de la PSD, că îi va cere ministrului Justiției, Tudorel Toader, să se întoarcă în țară, ca urmare a așa-ziselor dezvăluiri făcute de Vlad Cosma la Antena 3 și RTV. Toader se află într-o vizită oficială în Japonia, unde ar trebui să stea până vineri.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Ceea ce pot să confirm este că voi avea o discuţie imediat ce voi ajunge la Guvern şi că o să-l chem cât mai repede pe ministrul Justiţiei în României.

 

Da, îl voi chema cât de repede posibil să vină în România.

 

Nu pot să ştiu cu ce poate pleca, nu ştiu care este ora de avion, dar îi voi cere dlui ministru să vină cât mai repede în România.

 

Având în vedere ultimele informaţii din spaţiul public, mi se pare normal ca ministrul Justiţiei să se întoarcă în ţară", a declarat premierul Dăncilă, la sediul central al PSD, citată de Agerpres.

 

Viorica Dăncilă a adăugat că nu a avut încă o discuţie pe această temă cu preşedintele Klaus Iohannis.

 

"Dar, dacă dl preşedinte va dori o discuţie, bineînţeles că voi fi de acord", a spus aceasta.

 

Prim-ministrul consideră că nu este necesară o decizie politică pe tema justiţiei la nivelul PSD, aşa cum a susţinut anterior vicepremierul Paul Stănescu, ci una juridică.

 

"Nu. Eu cred că această decizie sau o decizie trebuie luată din punct de vedere juridic şi tocmai de aceea nu cred că un partid politic poate să se pronunţe pe acest lucru, şi chemăm ministrul Justiţiei care este cel mai în măsură să vadă care este situaţia. Aştept să se întoarcă ministrul Justiţiei în ţară şi, din punctul meu de vedere, trebuie făcut tot ce este posibil să lămurim informaţiile care au apărut în ultima vreme în spaţiul public", a spus Viorica Dăncilă.

 

Într-o intervenţie la Antena 3, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus că nu va sesiza Inspecţia Judiciară după acuzaţiile care vizează activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, el punctând că are deja un raport referitor la această instituţie, pe care îl poate prezenta oricând.

 

 

Context

 

 

 • Chemat de urgență în țară, Toader se antepronunță: nu mai aștept IJ. Să confirme ceea ce știm?

 

 

Ministrul de Justiție Tudorel Toader nu mai are răbdare să aștepte rezultatele Inspecției Judiciare, care s-a autosesizat în scandalul declanșat de fostul deputat PSD, Vlad Cosma împotriva DNA la Antena 3 și RTV și transmis simultan. Toader spune că nici nu intenționează să sesizeze, la rându-i IJ.

 

 

„Așteptări din partea mea vizavi de subiectul discutat, știu sigur că sunt. Presiuni asupra mea în aceste moment, vă asigur că nu sunt”, a declarat Tudorel Toader, aflat în Japonia, într-o intervenție telefonică la Antena 3, preluată de Digi 24.

 

 

Ministrul Justiției a arătat că nu va sesiza Inspecția Judiciară pentru că „ne-ar prelungi cu mult”. „Nu voi sesiza Inspecția Judiciară, consider că la acest moment nu mai este necesară sesizarea Inspecției Judiciare pentru că, dacă am sesiza, ne-ar prelungi cu mult, ar trebui să așteptăm soluționarea, rezultatele Inspecției Judiciare (...) Nu are sens să așteptăm Inspecția Judiciară să ne spună ce? Să confirme a «n»-a oară ceea ce știm”, a explicat Toader.

 

 

Acesta a mai lăsat a se înțelege că recentul scandal izbucnit are și un efect pozitiv: „Dacă lucrurile așa stau, e foarte bine ca românii sa cunoască adevărata față a modului în care, uneori, se face activitatea de urmărire penală, ca românii să vadă dacă se respectă sau nu ceea ce Constituția spune că este prezumția de nevinovăție”.

 

 

Cât despre ceea ce urmează, ministrul Justiției spune că sunt două variante: să prezinte raportul privind activitatea DNA, pe care a precizat că-l poate „prezenta oricând”, sau să vină în Parlament cu un „raport sinteză privind activitatea Ministerului Public, DNA și DIICOT”.

 

 

„Voi prezenta și concluziona. Acum avem o altă temă, chiar dacă a trecut un timp, chiar dacă unii au spus ca trebuia să iau o poziție mai repede, mai rapidă, eu apreciez contribuția tuturor la aflarea adevărului, la scoaterea la iveală a celor semnalate”, a declarat Toader la Antena 3.

 

 

Întrebat dacă raportul său va conține recomandarea de revocare din funcție a procurorului -șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, ministrul Justiției a răspuns: „Raportul meu sigur va propune o măsură”.

 

 

Declarația lui Toader a fost făcută după ce premierul Dăncilă a sugerat că ar exista în țară o situație foarte gravă care ar cere intevenția ”de urgență” a ministrului de Justiție. 

 

 

 

 • IJ s-a autosesizat în atacul declanșat de Vlad Cosma și procurorul Iorga-Moraru împotriva DNA  

 

 

Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu cu privire la afirmaţiile procurorului Mihaiela Moraru Iorga şi ale fostului deputat Vlad Cosma, urmând să stabilească dacă există indicii referitoare la săvârşirea vreunei abateri disciplinare.

 

 

 

"Conducerea Inspecţiei Judiciare a analizat informaţiile apărute în spaţiul public în seara zilei de 11 februarie 2018 şi a decis sesizarea din oficiu. Inspectorii judiciari urmează să efectueze verificări prealabile pentru a stabili dacă există indicii privind săvârşirea vreunei abateri disciplinare", a declarat, pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IJ, Alin Alexandru.

 

 

 

 • Șeful DNA Ploiești: ce-a prezentat Cosma la tv este o denaturare menită să-l scape de proces

 

 

Lucian Onea, șeful DNA Ploiești spune că procurorii din subordine au fost avertizaţi de persoane din anturajul lui Vlad Cosma că va urma un atac, ceea ce s-a şi întâmplat duminică seara. El spune că DNA nu va ceda presiunilor, în ciuda faptului că ele devin din ce în ce mai agresive.

 

 

Şeful DNA Ploieşti a precizat că a solicitat Inspecţiei Judiciare (IJ) să facă verificări, fiind în joc reputaţia procurorilor.

 

„În legătură cu afirmațiile făcute de inculpatul Vlad Cosma și cu discuțiile care au apărut în mass-media, și în completarea comunicatului nostru, vreau să precizez că în toate cauzele pe care le instrumentăm la nivelul DNA Ploiești am respectat întotdeauna legea și o să o respectăm în continuare. Nu au existat niciodată metode ilegale de investigare și nici înțelegeri ilicite sau neloiale cu inculpații. Vreau să fie foarte clar: întotdeauna s-a respectat legea. Niciodată nu au fost falsificate probe în dosare. Sunt susțineri pe care le fac inculpații în dosarele în care sunt cercetați. Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva, au mai existat situații, am avut controale de la CSM, de la Inspecția Judiciară și s-a constatat contrariul. S-a constatat că la DNA Ploiești a fost respectată legea de fiecare dată. Este de datoria noastră de procurori să stabilim adevărul. Nu vă puneți întrebarea... de ce discuțiile judiciare sunt duse în afara cadrului procesual în spațiul public? Pentru că pot fi făcute tot felul de alegații care nu pot fi verificate. Vă spun încă o dată că nu au fost falsificate probe”, a spus procurorul șef al DNA Ploiești Lucian Onea, citat de Digi 24. 

 

 

 

Şeful DNA Ploieşti a mai spus că la această structură nu a existat nicio situaţie deosebită în care să se fi constatat că probele au fost nelegal administrate.

 

Procurorul Lucian Onea a mai spus că „tot ce s-a prezentat la TV este o variantă denaturată, personală, a lui Vlad Cosma, care speră ca până la termenul următor al procesului să scape”.

 

„Indiferent de metodele folosite, de intimidări, de şantaj, nu o să cedăm presiunilor, chiar dacă acestea sunt din ce în ce mai agresive şi vor să ne compromită şi să ne demobilizeze”, a mai spus procurorul.

 

 

Şeful DNA Ploieşti a precizt că a solicitat chiar astăzi Inspecţiei Judiciare să facă verificări pentru că „este în joc reputaţia procurorilor”.

 

Un al doilea lucru despre care vreau să vă vorbesc: șantajul. Este o situație care durează de două luni, există un dosar înregistrat în luna noiembrie. Am fost avertizați de persoane din anturajul familiei Cosma că va urma un atac în media, ceea ce s-a și întâmplat, dar noi am urmat calea legală, nu am cedat presiunilor și nu o să cedăm niciodată.

 

Se fac referiri la Negulescu, în condițiile în care nu a lucrat la dosarul la care se face referireDiscuțiile pe care el le-a avut, dacă sunt autentice, nu sunt din perioada în care lucra la DNA Ploiești.

 

Ce este cu tabelele? În dosarele noastre toate probele sunt depuse de părți, de inculpați sau alte persoane, potrivit procedurii penale. La acest moment pot să spun că acele tabele au fost depuse la dosarul cauzei de Vlad Cosma.

 

Ce s-a prezentat la TV e o variantă denaturată făcută de Cosma, care speră că până pe 19 februarie să influențeze organele judiciare.

 

 

Am auzit un zvon că o să vin și o să îmi anunț demisia. Indiferent de metodele folosite, de intimidări, de șantaj, nu cedăm presiunilor, chiar dacă sunt agresive. Lucrăm în echipă și vom fi mai mobilizați.”

 

 

 

 

 • DNA prezinta inregistrari cu trimisii lui Vlad Cosma. Intelegere intre Ghita si Voiculescu

 

 

 

DNA a reactionat azi la înregistrările difuzate dumincă seara de Antena3, in care fostul deputat Vlad Cosma îi acuza pe procurorii de la DNA Ploiesti ca i-au fabricat dosarul, sustinând că e vorba de un colaj trunchiat care denatureaza faptele si urmareste intimidarea procurorilor.

 

 

 

DNA a prezentat intr-un comunicat de presa propriile inregistrari ale unor discutii din 31 ianuarie si 9 februarie 2018 intre persoane din anturajul  lui Vlad Cosma  și procurori DNA Ploiesti, in care acestia erau amenintati cu difuzarea pe postul Antena  3 si RTV  a colajului   care   ”va distruge pe toata lumea”, inclusiv pe Laura Codruta  Kovesi.

 

 

In stenogamele prezentate de DNA persoanele apropriate lui Cosma divulga scenariul de compromitere pregatit  de Cosma, Sebastian Ghita, Dan  Voiculescu si oameni din Antena 3 si RTV. Inregistrarile ar fi urmat sa  fie  difuzate  duminica, ceea ce s-a si intimplat. Persoana rspectiva divulga faptul ca Dan Voiculescu personal s-a  deplasat la Belgrad pentru a se intilni cu Ghita si a pune la punct actiunea. Trimisii lui Vlad Cosma cereau de fapt  procurorilor  sa inceteze urmarirea pennala  ”sa-l lase in pace” in  schimbul nedifuzarii inregistrarilor.

 

 

 

”Dumneavoastra trebuie sa intelegeti, ca nu e de gluma! Au facut niste discutii mari pe la C.S.M., pe la CONSILIUL MAGISTRATURII, pe la INALTA CURTE... tot felul de discutii... cu S.R.I.-ul... s-au inteles... au fost toti, impreuna, la SEBI GHITA, in... in asta, cum ii spune? In... a... in SERBIA.... Au avut pe-acolo discutii... le-a aratat... au montat impreuna... Sunt montate oficial cu aia dupa la R.T.V., cu GADEA, de la ANTENA 3... Deci, nu... nu e un scandalut!”

 

 

 

Intra si GHITA de la BELGRAD, in direct... S-a dus VOICULESCU acolo... Adica, e o chestiune ampla, care e numa' pe D.N.A. Ploiesti!.... VLADUT COSMA. Are termen in februarie si acuma vrea sa dea drumul......Si... concluziile ajung la KOVESI. ca de aia s-a dus VOICULESCU, ca vor sa... habar n-am!... a... stiu doar ca o sa le dea drumu'... la ANTENA 3, la GADEA, ..., tot se duc, fac repetitii... montaje. Serios! .. Da, nu stiu. Ca miza e alta, miza e de distrugere, nu de cancan”

 

 

 

In opinia  DNA, difuzarea inregistrarilor are drept scop compromiterea procurorilor si a ofiterilor de politie care au instrumentat cauzele privind pe Mircea Cosma, Vlad Cosma Vlad si fostul deputat Sebastian Ghita, in conditiile in care, pe rolul ICCJ se afla dosarul penal - termen: 19 februarie 2018.  

 

 

 

 

Comunicatul DNA

 

12 februarie 2018/ 126/VIII/3


Cu referire la emisiunea difuzată de postul de televiziune Antena 3, în cursul serii de 11 februarie 2018, în care au fost prezentate o serie de înregistrări audio, ce redau presupuse discuții purtate de procurorul șef al Serviciului Teritorial Ploiești - Onea Lucian cu inculpatul Cosma Vlad, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:


1. Vlad Cosma, inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență într-un dosar aflat pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție cu termen pe 19 februarie 2018, trimis în judecată de Serviciul Teritorial Ploiești al Direcției Naționale Anticorupție, a prezentat denaturat situația dintr-un dosar penal aflat în curs de urmărire penală, folosindu-se de colaje ale unor înregistrări pe care le-a realizat personal.


2. Relevant este că, anterior difuzării înregistrărilor, persoane din anturajul acestuia, s-au prezentat în mod repetat la șeful Serviciului Teritorial Ploiești și, în lipsa acestuia, la alți procurori/ofițeri de poliție judiciară – ultima dată vineri, 9 februarie 2018 – cerându-le procurorilor să facă demersuri astfel încât să îi creeze o situație juridică favorabilă lui și tatălui său - inculpatul Cosma Mircea (cercetat pentru luare de mită și abuz în serviciu în același dosar aflat pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție, cu termen pe 19 februarie 2018, în care este inculpat și fiul său).
În concret, procurorilor li se cerea să nu deruleze o anchetă penală cu privire la presupuse infracțiuni aflate în legătură cu dosarul deja trimis în judecată, precum și să întocmească și să elibereze un înscris care să îi folosească inculpatului Cosma Mircea la îmbunătățirea situației juridice în dosarul aflat la ICCJ, în faza procesuală a apelului.

 

Persoanele respective au atras atenție procurorilor că, în caz contrar, vor fi difuzate la diverse posturi de televiziune înregistrări video din anchetele acestora, constând în montaje, colaje, special realizate pentru compromiterea procurorilor și ofițerilor de poliție care au instrumentat mai multe cauze penale, printre care și cel privindu-i pe inculpații sus menționați.


Transcriere discuție dintre persoană din anturajul lui Mircea Cosma și ofițer de poliție de la ST Ploiești - 09.02.2018


Persoană: … Duminică iese pe televizor. Și-au făcut niște înregistrări, niște chestii de genul ăsta… și vor să iasă pe televizor să distrugă pe toată lumea.

… N-am ce să fac! Că asta… că n-au… Au făcut, au aranjat tot! Să… Vor să iasă duminică, să iasă pe televizor cu ele.
… Nici nu v-am spus!… Și dacă va fi un scandal foarte mare și o bășică foarte mare, care va exploda, pentru că el are niște chestii foarte, foarte…
… O să iasă un scan… o să iasă un scandal fantastic, că se duce la presă, care presa e împotriva voastră! Și o să fie o… întreg scandal. Eu acuma vă spun decât… vă spun… vă trag un semnal de alarmă… Adică, ce puteți să faceți?… că nu puteți să le faceți, că el le are… Oricum sunt toate date, montate…
… Ei au ce au, că… ăla mi-a zis: ”…Domn’e (…) nu mi-au dat nici măcar o caracterizare pentru tata!”
… Dumneavoastră trebuie să înțelegeți, că nu e de glumă! Au făcut niște discuții mari pe la C.S.M., pe la CONSILIUL MAGISTRATURII, pe la ÎNALTA CURTE… tot felul de discuții… cu S.R.I.-ul… s-au înțeles… au fost toți, împreună, la SEBI GHIȚĂ, în… în ăsta, cum îi spune? În… ă… în SERBIA.
… Au avut pe-acolo discuții… le-a arătat… au montat împreună… Sunt montate oficial cu ăia după la R.T.V., cu GÂDEA, de la ANTENA 3… Deci, nu… nu e un scăndăluț!
… E ditamai regia făcută! O să transmită două posturi în direct… și ROMÂNIA TV… și ANTENA 3! ANTENA 3 o să fie în direct, cu totul, absolut…!
… Doamna… trebuie găsită o variantă prin care să scăpați de ăștia după cap, că o să vi se rupă picioarele la toți! Credeți-mă, s-au făcut niște…!

 

Ofițer DNA: Ce variantă? Care ar fi varianta?
Persoană: Nu știu! Să-l lăsați, dracu’, în pace!
…trebuie să ne așezăm undeva, să căutăm o variantă, să pice la o pace, să facă într-un fel, că o să vadă ce recul o să aibă prima…
….Duminică apare… Trebuia să apară pe data de 15… eu știam ceva, n-am fost sigur… da’ am avut noi… ne-a amânat nouă procesu’… și acum avem pe 18 proces… și s-ar putea să fie ultimul, că încep dezbaterile și… a zis … „Ce să mai fac cu alea, dacă mă duc la pușcărie?”
…Cu cât ajungi mai sus, căderea e în jos… și eu acuma vă spun în felul următor… asta, așa… fac o discuție… și uit că am făcut-o! Vedeți-vă de pielea dumneavoastră, că sunteți la fel de băgată ca și ceilalți!
… Este vorba și de serviciul, și de salariile, și …[neinteligibil]…, și de familia dumneavoastră.…Da! Eu, cu ochii mei am văzut! Mi-e milă de dumnea… Eu vă spun cinstit! Vedeți-vă de pielea dumneavoastră!
…Oamenii-s nebuni! Nu vă dați seama ce filme au făcut, ce discuții, ce îmbârligări! Au discuții cu CIUTACU, cu… cu nu știu care, cu nu știu care, cu nu știu care, cu nu știu… cu douăzeci de inși… cu VICOL, cu BLAGA, cu UDREA, cu BICA, care intră în direct de nu știu unde, cu PONTA, care nu știu ce vine să zică. O să fie un scandal monstru! N-au vrut să facă chestia asta c-a picat Guvernu’ și n-au vrut să …[neinteligibil]… una cu alta! Cu DRAGNEA, care îi cere schimbarea lui KÖVESI… cu înregistrări, în care discută NEGULESCU la telefon…
… E ticluită ca lumea și sunt pregătiți rău de tot!
… Și după ce vedem primul set și vedem impactul care este… o să vă dau un telefon, că vin… și vedem.

 

Transcriere discuție dintre o altă persoană din anturajul familiei Cosma și procuror ST Ploiești - 29.01.2018

 

Persoană: Nu! Problema e că… o să înceapă un mare scandal la ANTENA 3… și v-au filmat… și pe dumneavoastră…...Nu știu! Au intrat doi… cablați cu interfoane, cu camere, cu tot…
… Intră și GHIȚĂ de la BELGRAD, în direct… S-a dus VOICULESCU acolo… Adică, e o chestiune amplă, care e numa’ pe D.N.A. Ploiești!.... VLĂDUȚ COSMA. Are termen în februarie și acuma vrea să dea drumul…
…Și… concluziile ajung la KÖVESI. că de aia s-a dus VOICULESCU, că vor să... habar n-am!… ă… știu doar că o să le dea drumu’… la ANTENA 3, la GÂDEA, …, tot se duc, fac repetiții… montaje. Serios!
… Da, nu știu. Că miza e alta, miza e de distrugere, nu de cancan!
… Adică, nu e o situație de cancan, că vor să dea niște înregistrări! Ideea e să-l distrugă pe domnul ONEA… nu știu!… să ajungă la KÖVESI… Dacă e și VOICULESCU băgat… și GHIȚĂ… în treaba asta, e o chestiune mai serioasă! Nu e făcută doar așa, de… VLĂDUȚ!

 

3. Difuzarea înregistrărilor, cum - de altfel - a afirmat și unul dintre cei doi interlocutori, are ca scop compromiterea procurorilor și a ofițerilor de poliție care au instrumentat cauzele privind pe Cosma Mircea, Cosma Vlad și pe fostul deputat Ghiță Sebastian Aurelian, în condițiile în care, așa cum am menționat, pe rolul ICCJ se află dosarul penal cu termen la data de 19 februarie 2018.

 

La acest moment, alte detalii nu pot fi furnizate, deoarece aspectele menționate fac obiectul unui dosar penal având ca obiect, între alte infracțiuni, și infracțiunea de șantaj.

 

 

 

 

 • Inregistrarile lui Vlad Cosma tansmise de Antena 3 și RTV

 

 

Vlad Cosma afirma, in materialul difuzat de Antena 3, ca exista un grup "infractional" din care face parte procurorul Negulescu, supranumit "Portocala" de o parte a presei, Lucian Onea si politistii Mihai Iordache si Florea

Cosma spune ca procurorii i-au spus ca au "o hartie cu scrisul lui Sebastian Ghita" si i s-a transmis ca, daca vrea sa scape cu bine din dosarele care il vizeaza, sa ii ajute.

Intr-una dintre inregistrari, o voce atribuita procurorului Negulescu afirma: "pe mine nu m-au lasat sa il iau pe evaziune si pe spalare ca era mort demult. (ref. Sebastian Ghita)"

 • "V. Cosma: De ce nu te-au lasat?
 • procuror M. Negulescu: Nu venise vremea atunci, nu stiu.
 • V. Cosma: Si acum? De ce nu te lasa acum pe evaziune
 • Negulescu: Pentru ca nu vreau eu sa ies la inaintare. A zis ca e mai bine asa. Pentru ca el stie ca eu sunt creierul", potrivit transcrierii Antena 3.

Intr-o alta inregistrare, vocea atribuita lui Negulescu spune: "Lucica (Onea Lucian, sef DNA Ploiesti) ... deci, s-a dus la Bucuresti, doamna a fost foarte incantat, da? Si asteapta cu mare satisfactie chestia asta".

Iata mai jos un pasaj din transcrierea acestei conversatii:

 • "M. Negulescu: Deci, daca tu o faci asa cum iti spun eu, p-asta chiar vrea sa-l ia (ref. Sebastian Ghita). Da? Si-l ia bine de tot, da?
 • procuror M. Negulescu: Asculta-ma, el oricum e dauna totala (ref. Sebastian Ghita). Noi vrem sa ii luam inclusiv banii, da? Tot ce are. Deci, ii luam tot, da? Problema e sa avem scanteia, sa declansam scanteia. Ba, deci, eu vreau...deci, asculta-ma".

Intr-un alt fragment, Vlad Cosma afirma ca procurorii au incercat sa fabrice o proba:

 

 • "M. Negulescu:  Daca eu ..eu am vorbit asa...stie doamna.. aia (ref. Laura Codruta Kovesi), Lucica (ref. Lucian Onea, sef DNA Ploiesti ) si eu. Si omul asta (n.r ￯ Iordache), atat...
 • procuror M. Negulescu:  Eu as fi vrut...tu ai alea la tine? Nu, hai sa facem...Eu m-am gandit asa: daca o punem  intr-un plic...
 • V. Cosma: Ok
 • procuror M. Negulescu: Si o trimite un anonim.
 • V. Cosma: Unde?
 • procuror M. Negulescu: Aa...la DNA. Cu un scris pe calculator.
 • V. Cosma: Pe foi?
 • procuror M. Negulescu:  Pe ce vrei tu, pe foi, pe stick, p**a mea, mi se rupe, din care sa rezulte ca este scrisul ala...Sebastian Ghita....si ca in perioada asa....
 • Ca nu, astea ....vom face la fel.
 • V. Cosma: Bine, cum ii zice lui Lucica?
 • procuror M. Negulescu: Sa ajunga acolo.
 • V. Cosma: Vine asa.
 • procuror M. Negulescu: O anonima.
 • V. Cosma:...Un om pe strada si hop ..fix ...
 • procuror M. Negulescu: O anonima, da..
 • Iordache : Un cetatean care e indignat
 • procuror M. Negulescu:  Mai sunt si alte lucruri care duc la asta, nu esti numai tu pe strada asta".

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22