După zeci de mii de critici, Poliția Română a închis secțiunea de recenzii de pe Facebook

Dora Vulcan | 02.08.2018

Pagina de Facebook a Poliției Române a renunțat la secțiunea de review după ce ratingul ei s-a prăbușit în urma scandalului declanșat de anchetarea penală a șoferului care și-a montat în Suedia plăcuțe de înmatriculare cu mesaj anti-PSD.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

Decizia a fost luată joi, după ce pagina de Facebook a Poliției Române a fost asaltată de zeci de mii de persoane care au dat recenzii negative, după ce, pe de o parte, Răzvan Ștefănescu, șoferul din Suedia s-a ales cu dosar penal iar, pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al brigăzii rutiere a poliției, comisarul Ovidiu Munteanu a postat un mesaj insultător la adresa celor critici cu deciziile șefilor săi. 

 

Context

 

Purtătorul de cuvânt al poliției rutiere, agresiv cu contribuabilii critici cu șefii săi 

 

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, a reacționat cu un mesaj halucinant adresat contribuabililor care au fost critici cu modul în care șefii săi au soluționat, fără bază legală, cazul posesorului de autoturism cu mesaj critic împotriva PSD pe plăcuțele de înmatriculare. 

 

Brigada Rutieră se delimitează de mesajul purtătorului său de cuvânt, care le-a recomandat celor care lasă evaluări de 1 stea pe pagina de Facebook a Poliției Române să nu mai apeleze de acum încolo la poliție.  „Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliției Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoștință faptul că Brigada Rutiera nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal.Brigada Rutieră vă asigură că este și va rămâne în slujba cetățeanului, indiferent de situație”, a transmis Brigada Rutieră.

 

 “Pentru toţi care (sic! - tuturor celor care)  jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie”, a scris Munteanu pe pagina de Facebook a poliției.

 

 

 

 

 

 

Mesajul său a fost determinat de faptul că peste 42.000 de oameni au lăsat recenzii negative la adresa poliției în urma acțiunii în forță împotriva lui Răzvan Ștefănescu, posesorul autoturismului cu numărul de înmatriculare ”M..E PSD”.  Între timp, mesajul a fost șters.

 

 

 

  Zeci de persoane care au lăsat recenziile negative au semnalat faptul că au fost raportați la Facebook, iar conturile le-au fost suspendate temporar, scrie G4Media.ro.

 

 

 

 

Recenzii ale cetățenilor:

 

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22