După ce a ieșit de la Curtea de Apel, Vâlcov a ajuns la Poliție împreună cu Marian „Ceaușescu”

Laurentiu Gheorghe | 21.06.2019

Fosta eminență cenușie a PSD-ului, Darius Vâlcov, un apropiat al lui Dragnea, a fost huiduit după ce a ieșit de la Curtea de Apel București unde a făcut contestație împotriva măsurii de control judiciar

Pe aceeași temă

„O să fii coleg de celulă cu Dragnea! De ce ai furat? De ce îți bați joc de o țară? Tot la pușcărie ajungi, tot lângă Dragnea. Faceți bugetul din camera de pușcărie. (...) Ia bani”, i-a strigat protestatarul "Ceaușescu" care a aruncat cu o bancnotă de 1 leu după Vâlcov.

Ulterior, Darius Vâlcov s-a prezentat la Secția 14 de Poliție pentru a depune plângere împotriva protestatarului.

La secția de poliție a fost și Marian Moroșanu: „Am înțeles că o să depună o plângere pentru că l-am agresat. (...) Aștept să văd dacă o să mă cheme, dacă îmi dă amendă. Încă nimic, am așteptat un proces-verbal, pentru că domnul penalul Vâlcov a cerut protecție și să meargă la secție pentru a depune plângere împotriva mea. Acolo a zis: Uitați ce-mi face. (...) Ei (polițiștii, n.r.) nu știau cine este”, a spus protestatarul la ieșirea din secția de poliție.

Întrebat de ce l-a huiduit pe Vâlcov, Moroșanu a spus că nu îl poate ierta: "Un condamnat penal și-a bătut joc de o țară. Auziți, el spune că vrea să fie lăsat liber. Nu pot să las un asemenea penal liber. Niciodată. Urmează toți condamnații penali din politică. Să plece toți să ne lase în pace".

Darius Vâlcov a mers vineri la Curtea de Apel București pentru a contesta controlul judiciar dispus de DIICOT. În cadrul măsurii preventive pentru 60 de zile, Vâlcov nu poate părăsi Slatina decât cu încuviințarea organelor competente. Darius Vâlcov a cerut instanței ridicarea controlului judiciar, el intenționând să plece din țară într-o călătorie anterior programată, a spus avocatul său, care a mai precizat că Vâlcov este angajat în mediul privat, în București.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22