După ce-a scos ALDE de la guvernare, Ponta ar guverna alături de PSD dacă acesta renunță la Dăncilă

Dora Vulcan | 29.08.2019

”Pro România e gata să susțină un alt guvern, să intre cu miniștri, dacă trebuie, doi-trei dintre ei. Un guvern de 14 luni e mai bun decât o criză de șase luni”, a spus Victor Ponta la Digi 24.

Pe aceeași temă

”Pro România e gata să susțină un alt guvern, să intre cu miniștri, dacă trebuie, doi-trei dintre ei. Un guvern de 14 luni e mai bun decât o criză de șase luni”, a spus președintele Pro România, Victor Ponta, într-un interviu acordat Digi 24.

„Sunt om de stânga și voi vota întotdeauna un guvern de stânga”, a adăugat Victor Ponta.

Ponta spune că ar vota o moțiune de cenzură dar numai dacă opoziția vine cu un acord politic, un premier desemnat și un program de guvernare până la alegeri.

Pe de altă parte, șeful Pro România spune că formațiunea este gata să susțină un nou guvern.

„Sprijinim noi, de la Pro România, probabil și cei de la ALDE, cu care vom fi împreună în Parlament, sprijinim orice soluție bună care să rezolve criza cât mai repede. Ideea să te arunci într-o piscină și după aia să vezi dacă e apă nu mi se pare responsabilă. Pro România e gata să susțină un alt guvern, să intre cu miniștri, dacă trebuie, doi-trei dintre ei. Un guvern de 14 luni e mai bun decât o criză de șase luni”, a spus el.

„Nu sunt dintre cei care strigă moarte PSD. Dacă PSD se poate regenera, dacă scapă de oamenii răi pe care îi are în frunte, poate să aducă din nou profesioniști să guverneze bine. De ce să mă tem de asta? E un lucru bun pentru România”, a spus Victor Ponta.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22