E grav! Codrin Ștefănescu se simte vânat și hăituit de sus până jos...de ani de zile

Laurentiu Gheorghe | 27.06.2019

Codrin Ștefănescu, căzut în dizgrație după arestarea lui Dragnea, încearcă să-și recapete funcțiile deținute anterior în partid, de secretar general și principalul comunicator al socialiștilor.

Pe aceeași temă

Pentru a putea să revină în forță la vârful PSD, Codrin Ștefănescu și-a depus candidatura pentru funcția de secretar general al partidului, funcție ce a ocupat-o până la încarcerarea lui Dragnea la penitenciarul Rahova.

Pentru a câștiga simpatia celor cu probleme penale din PSD, care sunt deranjați că actuala conducere social-democrată încearcă să pară mai pro-europeana și nu mai vrea sa fie acuzata ca distruge justiția, Codrin Stefanescu vrea sa impuna o linie dura si sa mentina in elita socialistilor romani.

Astfel, Codrin Ștefănescu, se declară ”foarte îngrijorat” de ceea ce se întâmplă în partid, într-o scrisoare adresată colegilor din partid înaintea congresului de sâmbătă. Ștefănescu susține că partidului i se impun ”direcții străine de ceea ce am făcut și am spus până acum” și că ”ni se cere să uităm de colegii noștri aflați și azi la ananghie”, (ananghie la PSD inseamna inchisoare - n.r.) fără să spună însă cine ar impune și ar cere toate acestea.

O, tempora! Unde sunt vremurile când același Codrin Stefanescu arogant declara ca desfiinteaza justitia „pentru ca putem”.

Scrisoarea lui Codrin Ștefănescu adresata PSD-istilor care vin sa voteze la Congresul extraordinar:

”Sunt foarte îngrijorat de ceea ce se întâmplă, astăzi, în PSD.

Ni se impun direcții străine de ceea ce am făcut și am spus până acum. Ni se cere să uităm trecutul și să ne resetăm. Ni se cere să uităm de colegii noștri aflați și azi la anaghie. Ceea ce eu nu pot să accept!

Nu vreau să uit de abuzurile inimaginabile la care au fost supuși colegii noștri din toată țara. Nu vreau să șterg din memorie anii în care am fost vânați și hăituiți de sus și până jos. Parlamentari, primari, președinți de consilii județene, consilieri județeni și locali, miniștrii, secretari de stat au fost vânați și umiliți pentru că au avut curaj să se bată pentru români sau pur și simplu pentru că au fost membri PSD.

Nu vreau să uit că mulți jurnaliști de curaj au fost alături de noi în aceste bătălii și că mulți dintre ei au plătit scump pentru acest lucru.

Nu vreau să uit că am promis cu toții, tuturor membrilor, simpatizanților și milioanelor de români care ne-au votat că vom face dreptate până la capăt! Și că nu vom mai tolera niciun fel de abuz în România.

Nu vreau ca PSD să capituleze necondiționat, așa cum își doresc unii, nu vreau ca PSD să fraternizeze cu adversarii nemiloși, de ieri și de azi.

Nu vreau să mă dezic de colegii și prietenii mei aflați în suferință astăzi, doar pentru că au fost buni patrioți și și-au iubit țara.

Vreau un PSD unit, care să-și țină promisiunile făcute în fața electoratului, vreau un PSD condus de oameni curajoși și loiali unor principii și care refuză să facă pact cu Diavolul.

De aceea mi-am depus candidatura, la Congres, pentru funcția de Secretar General. Poziție din care mi-am făcut datoria pentru PSD, refuzând orice altă funcție în stat. Pentru că nu am fost nici parlamentar, nici ministru, nici secretar de stat.

Sunt convins că și voi îmi împărtășiți temerile și speranțele. Sunt convins că voi avea spijinul vostru ca și până acum.

PSD este un partid puternic, un partid al românilor, un partid format oameni curajoși.”

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22