E oficial: Viorica Dăncilă aleasă candidatul PSD la alegerile prezidențiale cu doar voturi împotrivă

Laurentiu Gheorghe | 23.07.2019

Viorica Dăncilă a fost desemnată candidatul PSD la alegerile prezidențiale de către Biroul Permanent. Urmează validarea în CEx, și în Congresul PSD din 3 august.

Pe aceeași temă

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a rămas singurul candidat pentru desemnarea ca prezidențiabil, după ce Gabriela Firea a anunțat că se retrage din cursă, în urma lipsei de susținere în rândul baronilor locali.

Biroul Permanent a decis, cu doar două voturi împotrivă (Paul Stănescu și Gheorghe Buzatu) ca Viorica Dăncilă să fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat în cadrul Biroului Permanent Naţional al PSD, că se retrage din cursa internă pentru desemnarea candidatului social-democrat la alegerile prezidenţiale.

Viorica Dăncilă, care până acum nu s-a exprimat clar că își dorește să candideze la prezidențiale, dar că o va face „dacă partidul i-o cere”, este cea care se bucură de susținerea baronilor locali din CEx. Chiar înainte să intre în sala unde s-au adunat liderii PSD, premierul n-a vrut să spună dacă își anunță candidatura: „Vedem ce spun colegii”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22