Ecaterina Andronescu către Dragnea: țara e mai importantă decât oricare dintre noi

Dora Vulcan | 21.06.2018

Ecaterina Andronescu îi cere lui Dragnea să facă un pas înapoi după sentința de joi prin care șeful PSD a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în primă instanță, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului din Teleorman, fief de atunci al liderului de astăzi al PSD

Pe aceeași temă

 

 

Ecaterina Andronescu nu a uitat umilința la care a supus-o Dragnea la congresul extraordinar din 10 martie, unde a fost lăsată fără funcția de vicepreședinte pentru ca Dragnea să-și instaleze mai repede camarila de madone și după un simulacru de alegeri pentru funcția de președinte executiv, de la care a fost îndepărtată în favoarea Vioricăi Dăncilă, executanta lui Dragnea. 

 

 ''E o hotărâre grea. Este hotărârea instanței pe care nu trebuie să o comentăm. Nu e definitivă, există prezumția nevinovăției. E un moment foarte greu pentru partidul PSD în această zi. Eu sper ca mâine Comitetul Executiv să ia o decizie înțeleaptă și de asemenea să îi adresez rugămintea domnului Dragnea să se gândească la faptul că ne-am asumat responsabilitatea guvernării și că țara este mai importantă decât oricare dintre noi.'', a declarat Ecaterina Andronescu la România TV.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22