Ecaterina Andronescu: Trebuie organizat congresul PSD are nevoie de un lider legitimat prin vot

Fara Autor | 17.07.2015

Pe aceeași temă

Ecaterina Andronescu a declarat vineri, la Oradea, că organizațiile județene ale partidului vor clarificarea rapidă a problemelor de la vârful PSD, de aceea este nevoie de un congres al formațiunii în care să fie ales prin vot liderul social-democraților.

 

“Nu cred că PSD se află într-o situație în care toată lumea ne vede în dezmembrare sau în dezagregare. Departe de a fi în această situație. Cred că preocuparea noastră și puterea PSD stă în organizațiile județene, care, fără îndoială, nu numai din județul Bihor, din județele prin care adesea trec, sunt organizații puternice și care ne pun în situația să clarificăm cât se poate de repede problemele de la vârful partidului în ce privește asigurarea conducerii pe următoarea perioadă de timp. Cred că este nevoie de un congres pe care să-l organizăm cât mai repede cu putință, ca prin votul colegilor să fie un președinte legitimat de vot și în spatele căruia să ne așezăm pentru a demara rezolvarea problemelor pe care le avem”, a afirmat Ecaterina Andronescu, citată de Agerpres.

 

Membrii Biroului Permanent al PSD au confirmat-o miercuri pe Rovana Plumb, în unanimitate, pe poziția de lider interimar al paridului, după demisia lui Victor Ponta.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22