Echipa lui Julio Iglesias a sesizat CNA in privinta emisiunii Sinteza zilei in care Gadea l-a facut pe Iglesias Jr. sa spuna Jos Basescu

P.c. | 20.05.2015

Pe aceeași temă

Gabriela Ristea, reprezentanta lui Julio Iglesias in Romania, a declarat ca a sesizat CNA in privinta incidentului care a avut loc in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, in care Mihai Gadea l-a pus pe Julio Iglesia Jr. sa spuna "Jos Basescu", relateaza ziare.com

 
Ristea a spus ca precizarile facute in comunicatul remis presei vinerea trecuta au fost transmise, in aceeasi zi, si catre CNA: "Ce am precizat in comunicat le-am semnalat si dumnealor (reprezentantilor CNA - n.red.) ", a spus Gabriela Ristea, Public Relations Assistant a lui Julio Iglesias.
 

Aceasta a fost intrebata daca intentioneaza sa dea in judeacta postul de televiziune Antena 3, insa nu a dat un raspuns clar : "Julio Iglesias Jr. nu a mentionat nimic despre asta. Nu stiu ce sa va spun, pentru ca el nu a precizat nimic. Pur si simplu a vrut sa specifice clar, in comunicat, pentru presa ce s-a intamplat, ca sa nu fie niciun fel de confuzie si, pe de alta parte, am facut sesizarea din partea lui catre CNA", a spus ea, adaugand ca nu au fost facute si ale sesizari la alte autoritati ale statului.

 

CITITI SI: Echipa lui Julio Iglesias Jr, dupa ce Gadea l-a facut sa spuna Jos Basescu: Ne delimitam total de gestul INCALIFICABIL al Antenei 3

 


In acelasi timp, CNA a primit pana acum alte 19 sesizari cu privire la emisiunea in care a fost invitat Julio Iglesias Jr., iar reprezentantii Consiliului au precizat ca vor analiza situatia.


Joia trecuta, invitat in platoul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, Julio Iglesias Jr. a fost pus de Mihai Gadea sa spuna "Antena 3 e aici", "Jos Basescu!" si "Veniti la mine la concert".

Gestul realizatorului a fost aspru criticat, staff-ul artistului a reactionat vehement, printr-un comunicat postat pe Facebook sub titlul "Julio Iglesias Junior nu a spus 'Jos Basescu!' in cunostinta de cauza" : "Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar permite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, 'Jos politicianul X!' sau 'Jos politicianul Y!'", a informat, printre altele, staff-ul artistului.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22