Eficienta dezinfectantilor din scoli nu poate intra in „recreatie“!

Redactia | 23.03.2021

Inca de la inceputul pandemiei de coronavirus, cu mai bine de un an in urma, problema functionarii scolilor s-a aflat mereu in centrul atentiei.

Pe aceeași temă

In legatura cu acest subiect, doua sunt dorintele pe care le exprima in mod constant atat parintii, cat si copiii si profesorii.

Pe de o parte, toata lumea si-ar dori ca procesul de invatamant sa se desfasoare in mod normal, in salile de clasa, astfel incat copiii sa poata din nou sa socializeze si sa se bucure de toate avantajele unei interactiuni firesti, fata in fata. Exista multiple studii care vorbesc despre beneficiile unei comunicari normale cu colegii si cu dascalii, comparativ cu cea realizata doar prin ecranul rece al laptopului, tabletei sau telefonului.

Pe de alta parte, exista preocuparea fireasca pentru sanatatea propriilor copii, precum si a cadrelor didactice. Indeosebi in orasele mari, intr-o singura scoala isi desfasoara activitatea zeci de profesori si sute sau chiar mii de elevi. Singurul mod in care toti acestia pot sa fie protejati de orice pericol este reprezentat de folosirea unor dezinfectanti de cea mai buna calitate. Care sunt, deci, produsele recomandate?

Dezinfectanti pentru suprafete – Fresh Breeze

Fresh Breeze are o formula chimica deosebit de complexa, care asigura atat dezinsectia, cat si curatarea suprafetelor cu care elevii si profesorii intra in contact in mod constant. Este vorba de banci, de catedre, de clantele usilor sau de diferitele suprafete din toaletele scolilor.

Aceasta categorie de dezinfectanti profesionali de ultima generatie, realizati pe baza de compusi cuaternari de amoniu, are un efect biocid garantat atat in conditii de curatenie, cat si in conditii de murdarie. Intr-un interval de numai 5 minute, substanta distruge bacteriile si fungii. Aceasta actiune este certificata de institutii de prestigiu. Intr-adevar, produsele sunt avizate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino.

Fresh Breeze este doar una dintre variantele in care este disponibil acest produs. El exista si in alte variante de parfum, dupa cum urmeaza: mandarin & clove bud, pine waterfalls si morning rose. In plus, este disponibil in diferite cantitati, cuprinse intre 1 si 5 litri.

Dezinfectanti pentru maini – pentru un maxim de protectie

Nu doar suprafetele trebuie sa fie curate, ci toti specialistii au insistat, inca de la inceputul pandemiei, pe importanta dezinfectarii constante a mainilor. Ideal este ca mainile sa fie spalate temeinic cu apa si cu sapun, insa acestea nu sunt disponibile in orice moment.

Prin urmare, este ideal ca la dispozitia elevilor si a personalului didactic sa se afle in permanenta dezinfectanti pentru maini. Astfel, foarte practica este sticluta de 50 de mililitri, usor de purtat si cu un efect biocid garantat, asigurand deci protectie impotriva oricarui tip de virus, ciuperca sau bacterie.

Produsul este dotat cu un sprayer performant, care lanseaza pe maini o perdea fina de dezinfectant. Utilizarea este cat se poate de simpla. Dezinfectantul trebuie pulverizat in causul palmei, dupa care se freaca bine ambele maini, pana cand gelul intra in piele. Este important ca in acest interval de timp sa nu fie folosita vreo alta substanta sau vreun alt material pentru udarea sau stergerea mainilor.

Disponibile in magazinul online dezinfectanti.ro, produsele pot fi comandate la orice ora din zi si din noapte. Astfel, atat copiii, cat si dascalii lor vor putea sa isi desfasoare activitatea in siguranta, evitand riscul infectarii!

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22