Șeful SRI: Parteneriatul cu ministerul de Interne, ”vital” pentru securitatea națională

Dora Vulcan | 15.03.2017

Directorul SRI Eduard Hellvig consideră ”vital” parteneriatul SRI cu Ministerul de Interne pentru securitatea nationala a Romaniei, colaborarea dintre cele doua institutii fiind importanta si pentru mentinerea unui nivel optim de raspuns a statului roman la situatii "din ce in ce mai diverse."

Pe aceeași temă

 

 

"Eu cred, si realitatea din teren ne confirma azi, ca parteneriatul dintre MAI si SRI este vital pentru securitatea nationala a Romaniei. Personal, cred ca in 2017 colaborarea dintre SRI si MAI este importanta pentru mentinerea unui nivel optim de raspuns al statului roman la situatii din ce in ce mai diverse", a spus Eduard Hellvig la bilanțul prezentat de Ministerul de Interne.

 

El a invocat "evolutiile recente” care ”ne obliga sa consolidam si sa aprofundam parteneriatul dintre cele doua institutii". 

 

"SRI detine capacitati de cel mai inalt nivel in culegere de informatii, apreciate de partenerii Romaniei din NATO si spatiul euroatlantic. Cred ca putem sa venim si in sprijinul MAI. Parteneriatele dintre institutii trebuie sa fie corecte, transparente, sa actioneze pentru binele public si sa actioneze fiecare pe zona de competenta pentru a preveni", a spus Hellvig.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22