Elena UDREA la RFI: PMP va sustine motiunea de CENZURA a PNL, daca va include si punctele de vedere ale PMP. Traian Basescu va spune singur ce rol isi asuma in legatura cu PMP

P.c. | 07.01.2015

Pe aceeași temă

Elena Udrea, presedintele PMP, a declarat, intr-un interviu pentru RFI, ca partidul sau va sustine motiunea de cenzura a liberalilor, insa numai daca documentul va contine si punctele de vedere ale PMP. Udrea a mai spus ca Traian Basescu va spune singur ce rol isi va asuma in colaborarea sa cu PMP.

 

In opinia Elenei Udrea, "Guvernul PSD este destul de solid, are sustinere destul de solida in Parlament. Pe de alta parte, eu nu sunt foarte sigura de sustinerea pe care ar avea-o un alt Guvern din partea domnului Iohannis. Mai degraba, in lumina acestei relatii bune pe care o are cu domnul Victor Ponta, cred ca s-ar merge pe solutia data de doamna Gorghiu ieri, adica un Guvern ceva si cu PNL si cu PSD, un fel de Guvern USL".

 

CITITI SI: Elena Udrea: Victor Ponta incearca sa se salveze politic facand frumos in fata noului locatar al Cotroceniului

 

"Nu cred ca in Partidul Miscarea Populara cineva ar gandi altfel decat sa-i ofere presedintelui Traian Basescu orice rol si-ar dori sa-l joace". Declaratia a fost facuta la RFI de presedintele PMP, Elena Udrea. Ea spune ca fostul sef al statului va decide singur cum va colabora cu aceasta formatiune.
 

Elena Udrea mizeaza pe sprijinul lui Traian Basescu: "Cred ca presedintele Traian Basescu va spune singur ce rol isi asuma in legatura cu Partidul Miscarea Populara. Cert este ca noi suntem partidul care a sustinut si a revendicat mostenirea presedintelui, in sensul in care noi ne dorim ca mai departe sa punem in practica acele reforme lasate de Traian Basescu pentru a fi implementate, reforma constitutionala, reforma in sistemul sanitar, reforma clasei politice, prin introducerea legii transparentizarii finantarii partidelor politice. Deci sunt foarte multe legi pe care PMP isi doreste sa le puna in practica si cred ca vom avea sprijinul presedintelui Traian Basescu in activitatea noastra de partid de Opozitie la PSD". 

 

Continuarea pe www.rfi.ro

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22