Elena Udrea: N-as avea in ce situatie sa spun ceva despre presedinte. Nu e nimic din ce stiu eu despre Basescu care ar putea fi subiect de denunt sau acuzatie. Niciodata n-as declara ceva mincinos

A.g | 25.02.2015

Pe aceeași temă

Elena Udrea asteapta pana miercuri sa afle daca va fi arestata preventiv in dosarul Gala Bute. Ea a discutat la iesirea de la Inalta Curte si Casatie si Justitie(ICCJ) despre mandatul sau ca ministru al Turismului si despre lucrurile pe care le stie despre fostul presedinte Traian Basescu, informeaza ziare.com

 

In dimineata zilei de miercuri, la iesirea de la ICCJ unde se judeca cererea DNA de arestare preventiva a fostului Ministru al Turismului, Elena Udrea a discutat cu jurnalistii despre felul in care sunt sponsorizate campaniile electorale.

 

CITITI SIVIDEO Elena Udrea este la ICCJ pentru judecarea cererii DNA de ARESTARE PREVENTIVA, in dosarul Gala Bute. Udrea: Dorin Cocos finanta campaniile PDL-ului

 

Ea a punctat faptul ca nu are ce spune in fata procurorilor despre Traian Basescu: “ N-as avea in ce situatie sa spun ceva despre presedinte. Nu e nimic din ce stiu eu despre Basescu care ar putea fi subiect de denunt sau acuzatie. Niciodata n-as declara ceva mincinos.

Acest comentariu al Elenei Udrea vine in contextul in care, marti seara la o emisiune televizata, Traian Basescu declara ca in continuare are incredere in Elena Udrea si ca nu poate abandona un om in care a crezut in timpul mandatelor sale.

 

E ridicol sa spui ca femeia asta a furat bani de la Gala Bute. Va pot spune, ca un om care a investit enorm in Elena Udrea, a spus ce stie si ce crede, e un om care nu minte”, a declarat Traian Basescu.

 

In acelasi timp, fostul presedinte a mai spus ca a vizitat-o pe Elena Udrea care se afla in arest la domiciliu in speranta ca o va convinge ca nu a abandonat-o.

La iesirea de la Inalta Curte de miercuri dimineata, Elena Udrea a precizat ca pentru ea conteaza ca Traian Basescu o sprijina in continuare in aceasta situatie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22