Elena Udrea: Şi ce dacă «am părăsit ţara»? O mai «părăsesc» oricând e nevoie

E.b. | 09.02.2018

Elena Udrea a reacţionat în urma informaţiilor privind lipsa ei de la procesul în care se judecă posibila finanţare ilegală a campaniei electorale pentru algerile prezidenţiale din 2009 şi plecarea în Grecia.

Pe aceeași temă

 

 Ea suţine, pe Facebook, că "unii nu au avut somn" şi, după miezul nopţii, s-au apucat să împrăştie “pe surse” că ea "a părăsit ţara". 


Udrea afirmă că a mai plecat din ţară şi o va face şi de acum înainte şi că o priveşte "fix" pe ea dacă pleacă în vacanţă sau cu treabă sau dacă merge în Costa Rica să o viziteze pe Alina Bica sau dacă s-ar plimba cu ea la Paris.

 

Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook: Unii nu au avut somn si, dupa miezul noptii s-au apucat sa imprastie “pe surse” ca “Elena Udrea a parasit tara”!!!!!!

 

Asa, si??? Si ce daca “am parasit tara”??? Ce va agita atat de tare de nu dormiti noaptea din cauza mea? Sau ati primit ordin pe unitate sa va ridicati din scutece si sa va lamentati pe net?

 

“Am parasit tara” de nu stiu cate ori pana acum si o sa o mai “parasesc” oricand e nevoie. Ca plec cu treaba sau plec in vacanta, ma priveste fix pe mine.
 
La fel cum si daca as merge sa o vizitez pe Alina Bica in Costa Rica sau m-as plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastra.

 

Asa ca pe loc repaus pana la noile ordine!

 

P.S. Cine chiar ar fi vrut sa se stie unde sunt zilele acestea, putea afla usor, nu e niciun secret, ba chiar este o informatie oficiala.

 

Elena Udrea nu s-a prezentat joi la procesul privind finanţare ilegală a campaniei electorale din 2009, iar avocatul său a confirmat că fostul ministru a plecat în Grecia, la Atena.


"Doamna Udrea a depus la instanţă înscrisuri care dovedesc că este în imposibilitatea de a apărea în faţa instanţei pentru o anumită perioadă de timp. Aseară mi-a confirmat că se află la Atena", a declarat, conform Hotnews, avocatul Elenei Udrea.

 

În legătură cu termenul procesului, Chiciu a declarat că şedinţa a fost amânată din cauză că un alt inculpat nu avea avocat. Următorul termen a fost programat în 26 februarie, iar în dosarul Gala Bute este termen în 8 martie.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22