Emil Boc vrea inca un mandat la primaria Cluj, din partea PNL

Tudor Despina | 19.09.2015

Emil Boc vrea inca un mandat la primaria Cluj, fostul premier anuntand sambata ca si-a depus candidatura in cursa interna a PNL in acest sens.

Pe aceeași temă

 

Anuntul a fost facut la Poiana Brasov, acolo unde liberalii organizeaza in aceste zile Liga Alesilor Locali.

 

"Din punct de vedere politic, candidatura mea este in interiorul PNL. Trebuie, in primul rand, sa vedem cum rezolvam problemele clujenilor", a raspuns Boc, intrebat de presa daca va candida din nou la alegerile locale din 2016.

 

Anuntul lui Emil Boc nu vine ca o surpriza in conditiile in care, la finalul lui augusut, copresedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda a anuntat ca fostul premier si-a exprimat in scris intentia de a candida din partea liberalilor pentru inca un mandat la Primaria Cluj-Napoca.

 

"Domnul primar Emil Boc si-a exprimat in scris, la secretariatul PNL Cluj, conform procedurii interne din partid, intentia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la alegerile locale de anul viitor la Primaria Cluj-Napoca.

 

La fel au procedat toti primarii liberali din judet si din tara. Acest lucru demonstreaza ca alte informatii vehiculate despre candidatura domniei sale sunt pure speculatii. Eu nu am nicio rezerva, Emil Boc va candida din partea PNL la alegerile locale din 2016", a spus Buda la acel moment.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22