Șerban Nicolae: Te-ai acoperit deja de rușine. Demisionează, Frans Timmermans! Urgent!

Redactia | 02.10.2018

Senatorul PSD Șerban Nicolae cere, într-o postare pe Facebook, demisia lui Frans Timmermans, după ce prim-vicepreședintele Comisiei Europene a criticat dur modificările aduse legilor Justiţiei de către PSD-ALDE, avertizând că CE nu va ezita să aducă „în faţa instanţei guvernul român, dacă regulile sunt încălcate”.

Pe aceeași temă

 

 

 

”Te-ai acoperit deja de rușine. Demisionează, Frans Timmermans! Urgent!”, scrie Șerban Nicolae în mesajul postat cu câteva ore înainte ca Timmermans să se întâlnească cu Viorica Dăncilă și Tudorel Toader, la Strasbourg.

 

”Noi, în România, am mai văzut mentalități ca a ta. În anii ’50. Sunteți puțini, dar în poziții-cheie ale deciziei. O fostă procuroare, școlită doctrinar în cei mai negri ani ai lui Ceaușescu, te aplaudă și gândește ca tine în Parlamentul European. Și mai sunt câțiva”, adaugă senatorul PSD.

 

Prezent luni seara la ședință extraordinară a Comisiei LIBE (libertăți civile și justiție) din Parlamentul European, în care s-a discutat despre situația din România, Timmermans a precizat că oficialii de la Bruxelles vor evalua cu foarte mare atenție legile adoptate și conformitatea lor cu legea europeană.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22