Este timpul sa afli mai multe despre ce inseamna credite nebancare si avantajele acestora!

Redactia | 09.08.2019

De multe ori, se poate intampla ca greutatile vietii sa ne ajunga in cel mai neasteptat moment.

Pe aceeași temă

Adeseori, aceste clipe se ivesc atunci cand nevoia de bani este mai stringenta, iar atunci cand ajungem sa numaram si ultimii lei, stim ca am intrat intr-un impas financiar. Din fericire, exista mai multe optiuni de creditare pe care le avem la dispozitie, dintre care poate cea mai avantajoasa optiune este reprezentata de creditele nebancare. Ce inseamna totusi credite nebancare si care sunt conditiile pentru accesarea acestora? Iata principalele avantaje:

Conditiile de creditare sunt mai putin restrictive

Cand vorbim de credite nebancare, ne referim la institutii financiare nebancare, precum Provident, care au posibilitatea de a ne acorda fondurile necesare intr-o perioada scurta de timp. Avantajul major este dat in acest caz de conditiile de creditare, pe care multi potentiali clienti le poate indeplini. De exemplu, pentru a accesa credite nebancare de la Provident, tot ce iti trebuie este sa ai peste 18 ani, sa ai o adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei, precum si dovada ca ai un venit minim de 300 de Lei pe luna. Acesta poate fi usor dovedit cu doua adeverinte succesive de venit (fluturas de salariu, talon de pensie sau altele), astfel incat cele mai multe persoane sa se poata bucura de beneficiile acordarii de credite nebancare!

Sunt perfecte pentru situatiile neprevazute

Majoritatea persoanelor isi planifica bugetul, insa mereu apar cheltuieli care sunt greu de prevazut. Prin urmare, este important sa apelam la o institutie care acorda credite nebancare si care ne poate ajuta sa iesim din acest impas. De aceea, daca ai nevoie de credite nebancare, poti face apel la Provident, fie la numarul de telefon 021 275 75 75, fie poti completa formularul de pe site-ul Provident.ro, iar un reprezentant de vanzari te va contacta in cel mai scurt timp. Astfel, cu serviciul optional de gestionare la domiciliu al imprumutului, vei avea banii in maxim 48 de ore, desi de multe ori acest proces va dura mult mai putin.

Un alt avantaj al creditelor nebancare este si faptul ca nu este nevoie de explicatii pentru a justifica nevoia de accesare a acestui ajutor financiar.

Ai parte de mai multa flexibilitate

Cand accesezi credite nebancare Provident cu optiunea de gestionare la domiciliu, nu mai trebuie sa iti faci griji pentru nimic! Poti stabili impreuna cu reprezentantul tau de vanzari care este cea mai convenabila optiune de rambursare pentru tine (saptamanal sau lunar), precum si intervalul orar in care va puteti intalni. Astfel, nu mai esti constrans de timp si nu mai trebuie sa te plimbi prin tot orasul, asteptand la cozi interminabile. Totul se va rezolva din confortul casei tale, iar tu te vei putea bucura acum de timpul pretios, alaturi de cei dragi!

De asemenea, in cazul in care esti in imposibilitatea de a rambursa o rata, poti discuta acest lucru cu reprezentantul de vanzari Provident, pentru a gasi impreuna o solutie. Desigur, acest lucru nu se reflecta si in rata dobanzii, care ramane la fel, indiferent de tipul de credit nebancar pe care l-ai accesat.

Asadar, pentru a te feri de eventualele probleme, poti conta intotdeauna pe Provident. Accesarea de credite nebancare nu a fost nicicand atat de simpla, iar daca adaugi la asta si economia de timp pe care o vei face, poti observa cu usurinta avantajele acestor credite. Nu mai sta pe ganduri si hai si tu la Provident!

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22