Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor: TVA va fi redusa inainte de sfarsitul acestui an

P.c. | 17.07.2015

Pe aceeași temă

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor,  a declarat astazi ca Guvernul va folosi toate instrumentele legale pentru ca toate masurile din Codul Fiscal sa intre in vigoare inainte de sfarsitul acestui an, precizand ca taxa pe valoarea adaugata va fi de asemenea redusa inainte de sfarsitul anului. Declaratiile ministrului au fost facute dupa ce presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal, relateaza Hotnews.

 

Intrebat cum se va face acest lucru, Eugen Teodorovici a precizat ca fie prin intermediul guvernului, prin ordonanta, fie prin parlament, in sesiune extraordinara. 
 

"Modul in care aceste lucruri se vor intampla va fi o surpriza placuta pentru romani si neplacuta pentru cei care s-au opus intrarii in vigoare a Codului Fiscal", a spus ministrul de Finante.

 

CITITI SI: Presedintele Klaus Iohannis NU A PROMULGAT Codul Fiscal. Ponta: E o decizie pur politica, luata impotriva intereselor Romaniei

 

Acesta a mai spus ca guvernul va lua in calcul "toate instrumentele legale pentru ca tot ce e astazi in Codul Fiscal sa se intample si chiar mai repede decat 1 ianuarie 2016".


Teodorovici a declarat ca "nu exista niciun argument logic" pentru a respinge Codul Fiscal si s-a declarat nemultumit ca o serie de factori de respundere aflati in pozitii cheie au o "abordare negativista".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22