Excluderea Alinei Gorghiu din PNL, cerută de un membru al BPN. Ea ar sprijini PSD şi ALDE

E.b. | 05.05.2017

Liberalul Dragomir Tomaşeschi, membru în Biroul Permanent Naţional al PNL, a anunţat că va cere în următoarea reuniune a conducerii partidului excluderea Alinei Gorghiu din PNL, considerând că aceasta şi-a premeditat, miercuri, absenţa de la lucrările Comisiei Juridice a Senatului.

Pe aceeași temă

 

 

 

Dragomir Tomaşeschi a declarat, conform News.ro, că absenţa Alinei Gorghiu din şedinţa Comisiei Juridice a Senatului nu poate fi tolerată în interiorul partidului, întrucât la reuniunea respectivă s-a votat un subiect important, precum graţierea pedepselor pentru fapte de corupţie.

 

"Ca membru în Biroul Permanent Naţional PNL voi cere excluderea din partid a senatoarei Alina Gorghiu pentru lipsa ei din Comisia Juridică a Senatului. Cred că a fugit întrucât îşi sprijină prietenii din PSD şi ALDE. Sunt sigur că a fost un act premeditat”, a spus Dragomir Tomaşeschi.

 

Liberalul afirmă că este enervat de faptul că reprezentanţii partidului său una spun şi alta fac şi că nu aşa se bate un partid de opoziţie cu PSD.

 

"E inadmisibil ce s-a întâmplat. Dacă pleci din comisie, anunţi liderul de grup, ca să te înlocuiască cineva. Nu mai putem continua aşa, ne facem de râs şi nu suntem credibili”, a mai spus Dragomir Tomaşeschi.

 

 

 

 

"Strategia liberalilor"

 

 

 

 

Senatorul PNL Alina Gorghiu, fost preşedinte al PNL, a declarat, joi, la Timişoara, că nu are relevanţă faptul că miercuri a ieşit la un moment dat din Comisia juridică, întrucât votul ar fi fost oricum în favoarea PSD şi a susţinut că strategia liberalilor a funcţionat în final.

 

Gorghiu, care miercuri a lipsit la vot în Comisia juridică a Senatului, când au fost admise unele amendamente la legea graţierii a explicat că a fost vorba despre o strategie a liberalilor, asumată de ea.

 

În aceeaşi conferinţă de presă de la Timişoara, Gorghiu a mai declarat că liberalii ar trebui să se concentreze mai mult pe opoziţia faţă de PSD în loc să se axeze pe luptele interne din partid.

 

 

 

 

"Opoziţia praf”

 

 

 

 

Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL, a scris joi, pe Facebook, că opoziţia contează şi este relevantă atunci când este prezentă, iar cei care lipsesc la mize politice foarte mari sunt cei care fac „opoziţia praf” şi întreţin senzaţia unei complicităţi subterane cu agenda celor care fac „din hoţie o virtute”, făcând astfel referire la senatorii PNL Alina Gorghiu şi Nicoleta Pauliuc, care au absentat miercuri de la lucrările Comisiei juridice, când s-a votat graţierea pedepselor pentru fapte de corupţie.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22