Falcă nu crede că exista român care să spună că familia este formată din Ion şi Gheorghe

E.b. | 05.11.2016

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, s-a referit, într-un discurs, la căsătoriile între persoanele de acelaşi sex, spunând că nu crede „că va exista vreun român să spună că familia este formată din Ion şi Gheorghe“.

Pe aceeași temă

 
 
 „Familia nu se discută în lumea aceasta din cine este formată. Nu cred că va exista vreodată vreun român să spună că familia este formată din Ion şi Gheorghe. Nu cred că vreodată să trebuiască ca noi, primarii, care stăm cu tricolorul pe piept, să mergem să îi căsătorim pe acei oameni”, a spus Falcă, vineri seara, cu ocazia lansării candidaţilor PNL Bistriţa-Năsăud pentru alegerile parlamentare, conform actualitati-arad.ro.

 

Coordonatorul campaniei electorale a PNL a ţinut să reamintească că deputatul Remus Cernea, care a propus legalizarea parteneriatului civil între persoanele de acelaşi sex, a fost membru PSD.

 

 

De aceea, să nu uitaţi un lucru: PSD l-a avut pe Remus Cernea, PNL nu va avea niciodată un Remus Cernea, ci va fi partidul care susţine familia română“, a adăugat Falcă, citat de Agerpres.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22