Felix Tataru: Klaus Iohannis si Traian Basescu sunt doua personalitati diametral opuse. Victor Ponta a incercat sa fie un fel de Basescu

T.d. | 11.12.2014

Pe aceeași temă

“Klaus Iohannis este un om care spune putin si face ce spune”, considera Felix Tataru, unul dintre oamenii care au lucrat la campania pentru prezidentiale a candidatului Aliantei Crestin-Liberale (ACL). Implicat in trecut si in campaniile lui Traian Basescu, Tataru crede ca Iohannis si Basescu sunt doua personalitati “diametral opuse”.

E un mare privilegiu pentru mine si pentru noi ca am avut ocazia sa fim langa acesti oameni si sa lucram cu oameni precum Basescu, Iohannis si ceilalti din jurul lor”, spune strategul lui Iohannis, intr-un interviu pentru IQads.

Tataru vede si o asemanare politica, insa in dreptul premierului Victor Ponta, despre care spune ca “a incercat sa fie un fel de Basescu”.

Nu i-a reusit, nu e atat de autentic, insa a imprumutat destul de mult din stilul lui”, arata Felix Tataru.

Strategul a identificat si un moment care a marcat cursul campaniei. “Asa cum replica din 2004 a ramas Sa traiti bine, acum, in 2014, este Decat sa fiu marlan, mai bine pierd”, considera Tataru.

Din punctul meu de vedere, a fost un lucru extraordinar care ii apartine lui Iohannis. Ma bucur mult ca ii apartine si nu i-a dat-o cineva. A avut, fiind data vineri, chiar inainte de turul 2, un impact incredibil, s-a dus pe internet, pe Facebook, peste tot si toata presa a preluat-o”, mai arata acesta.

Felix Tataru atrage atentia, totusi, asupra responsabilitatii si asteptarilor pe care victoria lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentale le-a provocat.

Responsabilitatea lui Iohannis este foarte mare. Trebuie sa livreze la nivelul asteptarilor. E foarte interesant ce se intampla pentru ca implicarea oamenilor care au stat cu orele in diaspora, care au iesit pe strazi, care au facut filmulete, care si-au convins rudele de la tara - implicarea asta emotionala asteapta un raspuns pe masura”, arata Tataru.

Citeste integral pe IQads.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22