Fifor:Spre deosebire de anul trecut,Dragnea şi Tăriceanu vor fi invitaţi la Ziua Naţională

E.b. | 20.11.2017

Mihai Fifor, Ministrul Apărării Naţionale, a declarat că, din informaţiile sale, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu vor fi invitaţi la parada de Ziua Naţională,

Pe aceeași temă

 


Asta spre deosebire de anul trecut, atunci când preşedinţia nu a transmis invitaţii către aceştia pe motiv că au probleme penale.

 

"Nu aş vrea să comentez ce a fost anul trecut. În opinia mea, nu a fost un lucru în regulă. Anul acesta, pe parteneriatul pe care îl avem cu Administraţia Prezidenţială, noi am comunicat o listă cu invitaţi. Invitaţiile le adresează, oficial, Administraţia Prezidenţială. Eu sper că vom avea o paradă de Ziua Naţională aşa cum trebuie să fie un eveniment cu totul şi cu totul deosebit. Din câte am înţeles eu, vor fi invitaţii pentru Camera Deputaţilor, în speţă – domnul preşedinte Liviu Dragnea, pentru domnul preşedinte Tăriceanu la Senat. Nu cred că vom avea probleme din acest punct de vedere”, a spus Mihai Fifor, citat de Mediafax.

 

Nu Ministerul Apărării se ocupă cu aceste invitaţii”, a completat Fifor.

 

În 2016, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta nu au fost invitaţi de preşedintele Klaus Iohannis nici la parada militară de 1 Decembrie, nici la recepţia de la Cotroceni, din cauza problemelor în Justiţie pe care le au cei trei.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22