Firea: Am fost boicotată de guvern din prima zi după câștigarea Primăriei Capitalei

Dora Vulcan | 04.09.2018

Gabriela Firea a acuzat marți că a fost „boicotată” de Guvern din prima zi după ce a câștigat Primăria Bucureștiului în ceea ce privește „marile proiecte” pe care le-a propus în campanie.

Pe aceeași temă

 

 

 

„Îmi pare rău că am fost boicotată din prima zi în marile proiecte”, a spus Firea, adăugând că nu a cerut niciodată bani de la Guvern, ci doar avizarea unor proiecte precum fuziunea ELCEN-RADET sau centura Capitalei. ​ 

 

  „Sprijinul de la guvernare nu prea a fost și nu prea au ce să îmi retragă. Sprijinul politic, nu cred că se va ajunge până acolo”, a spus Firea, citată de Hotnews.ro, întrebată dacă îi este teamă că i se va retrage sprijinul politic.

 

Despre disputele din PSD: Mă alătur colegilor care înțeleg că lucrurile nu au luat-o pe făgașul normal

 

În ceea ce privește disputele pe care le-a avut recent cu Liviu Dragnea, Gabriela Firea a declarat că rămâne membru al PSD, dar se alătură colegilor „care înțeleg că lucrurile nu au luat-o pe făgașul corect”.

 

„Nu ne permit nici să închidem ochii, nici să permanentizăm ce se întâmplă acum”, a subliniat Firea, acuzând o campanie de denigrare la adresa sa prin acuzații că a fost racolată de servicii secrete sau a devenit „omului lui Iohannis”.

 

„Dacă despre mine se poate spune așa ceva înseamnă că în România domnește manipularea (...) Sunt civil, nu sunt nici acoperit nici descoperit”, a declarat primarul Bucureștiului, care și-a exprimat convingerea că „adevărul va învinge, chiar dacă îmi este foarte greu acum”.

 

„Eu aș vrea să fim lăsați să vorbim, să nu mai fim contracarați prin mesaje toxice, dezinformări către presă, să fim desființați ca persoane publice” și prin „minciuni prin diverse site-uri”, a adăugat Firea, menționând că, deși este vorba de „un război nu tocmai curat”, nu este impresionată, deoarece cunoaște „aceste tactici de intimidare”.

 

Întrebată dacă are de gând să candideze la președinția României, Gabriela Firea a răspuns: „Sub nicio formă”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22