Firea, atac la Dragnea după eșecul de la referendum: sunt momente când tăcerea e vinovată

Redactia | 09.10.2018

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îl taxează pe liderul partidului, Liviu Dragnea, cel care după referendumul pentru familie parcă a intrat în pământ. Firea susține că ”tăcerea în anumite momente poate fi vinovată”, lăsând de înțeles că în Comitetul Executiv al PSD i se va cere lui Dragnea să-și asume rezultatul referendumului.

Pe aceeași temă

 

 

”Mă bucur că și astăzi s-a vorbit despre tăcere. Tăcerea în anumite momente poate fi vinovată și nu vreau să mă fac vinovată de tăcere", a declarat Gabriela Firea, citată de stiripesurse.ro. 

 

Firea a explicat că-și va expune punctul de vedere în viitorul Comitet Executiv al PSD.

 

„Vom realiza o analiză în cadrul forului cel mai înalt, adică în Comitetul Executiv, unde îmi voi spune punctul de vedere. Cu siguranță se vor trage niște concluzii și se vor lua niște măsuri, așa este și statutar și democratic (...) Voi lua cuvântul în cadrul Cex. Nu aș vrea să anticipez cele ce voi afirma în cadrul acestei întâlniri, pentru că știți că au fost discuții despre faptul că mai întâi orice opinie trebuie exprimată într-un cadru statutar”, a mai spus Gabriela Firea.

 

Liderul PSD Liviu Dragnea nu a făcut niciun comentariu cu privire la eșecul referendumului pentru familie. A doua zi el și-a delegat atribuțiile către vicepreședintele Camerei, deputatul PSD Florin Iordache. 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22