Firea, către ministrul Mediului: Mutați-vă din București dacă nu vă place în București!

Redactia | 08.01.2020

„Mutați-vă din București, dacă nu vă place în București”, a fost replica primarului general Gabriela Firea, la reproșurile ministrului Mediului, Costel Alexe, cu privire la pioluarea din Capitală.

Pe aceeași temă

„Sunt revoltat. Ministerul poartă o corespondență și i-am pus în vedere Primăriei Capitalei de fiecare dată că trebuie să se preocupe să identifice soluții, pentru că Bucureștiul astăzi produce un milion de tone de deșeuri pe an din cele 6 pe care le produce România”, a declarat ministrul Mediului, Costel Alexe, la Antena 3.

„Faptul că avem din ce în ce mai multe mașini proprietate personală, de aproape unică folosință, e un fapt îngrijorător. De aceea, facem campanii ca cetățenii să folosească transportul public în comun. Foarte multe autobuze merg goale pentru că avem obișnuința de a circula cu autoturismul personal”, a spus Firea la același post de televiziune.

Firea a mai spus că Guvernul PNL îi menționează numele în discuții privind poluarea doar pentru a exista un țap ispășitor.

„S-au făcut lucruri și se vor face. Este foarte bine că e preocupat (ministrul Mediului, n.r.). Partea proastă este că ai tăi colegi nu au făcut în Consiliul General pentru a îmbunătăți calitatea mediului și dumnealui vine și ne dă lecții. Nu mi-a pronunțat numele, dar toți știu cine e primar general”, mai spune Firea.

La rândul lui, Costel Alexe spune că bucureștenii respiră în fiecare zi aer poluat pentru că municipalitatea nu ia măsuri în acest sens.

Firea i-a răspuns că ”nu știe ce se întâmplă în București” și să se mute din București, dacă nu-i place în București. În replică, Alexe i-a spus că nimeni nu trebuie să se mute din Bucureștui ci ea este cea care ar trebui să aibă o administrație performantă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22