Firea, din nou «hărţuită», motiv pentru care acum vrea şi test psihologic pentru manageri

E.b. | 16.01.2017

Gabriela Firea ,primarul Capitalei, spune că nu îşi retrage decizia de demitere a lui Victor Coman de la conducerea Circului Globus, deşi a fost ameninţată şi hărţuită de Coman şi de susţinători ai acestuia.

Pe aceeași temă

 
 

 

Nu este pentru prima dată, de când ocupă funcţia de primar, când Firea afirmă că este ameninţată, hîrţuită ori urmărită de diferite persoane, fără să aducă însă dovezi.

 

Firea a precizat că Victor Coman o persecută să îl pună din nou director, apreciind că acesta este “un caz patologic”, motiv pentru care va propune ca toţi managerii să dea un test psihologic înainte de a ocupa aceste funcţii, conform News.ro.


“În privinţa faptului că la Circul de stat Bucureşti am demis managerul în urma incendiului în care au murit 11 animale şi puteau să moară şi oameni, nu îmi retrag decizia, în ciuda tuturor presiunilor şi ameninţărilor primite din partea domnului director şi a susţinătorilor săi. Nu reacţionez pozitiv atunci când sunt ameninţată, hărţuită, când primesc mesaje noaptea, atât de la director, cât şi de la susţinători. Nu a fost în stare să asigure condiţii minime decente pentru îngrijitori şi animale. Ce trebuie să se mai întâmple ca acel om să înţeleagă că nu mai poate continua. Nimeni nu s-a născut şi nu a moştenit acele funcţii de la familiile lor. Mă gandesc serios să fac plângere la poliţie pe baza hărţuirii la care am fost supusă”, a declarat, luni, Gabriela Firea.

 

Primarul a precizat că Victor Coman “nu a făcut nimic” ca să asigure un loc potrivit pentru acele animale.

 

“Nu a făcut nimic (directorul Circului Globus, n.r.). I-am demonstrat că, în două zile, am găsit deja locaţii pentru o parte din animale şi astăzi mă întâlnesc cu un ONG cu reputaţie, care ne va sprijini gratis pentru a găsi locuri şi pentru celelalte animale pensionare. Acum ameninţă pe toate cărările şi mă persecută pentru a-l pune din nou director. Cred că este un caz patologic. Voi propune ca toţi managerii să dea un test psihologic pentru a ocupa aceste funcţii. Este incredibil să fii un om echilibrat psihic şi să ai astfel de reacţii”, a mai spus Firea.

 

Primarul general a precizat că va fi organizată o conferinţă de presă pe tema demiterilor din ultima vreme, de la Circul Globus, Spitalul Colentina şi RATB.

 

Reprezentanţii municipalităţii au precizat că activitatea Circului Globus va continua, iar angajaţii nu vor fi afectaţi de demiterea lui Victor Coman.

 

 

Protest

 

 

Angajaţii Circului Globus protestează, luni, la sediul din Parcul Circului, faţă de demiterea directorului Victor Coman de către primarul general al Capitalei Gabriela Firea, după incendiul de la adăpostul în care erau ţinute mai multe animale.

 

Aceştia îl susţin pe Victor Coman şi spun că nu i se poate imputa izbucnirea incendiului de la adăpostul în care erau ţinute unele animale ale circului, acesta nefiind un motiv de a fi demis

 

În opinia angajaţilor care s-au adunat la Circul Globus să protesteze, o eventuală decizie de demitere a directorului putea fi luată doar dacă, în urma unor verificări, erau descoperite nereguli în conducere.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22