Firea: Dragnea a ordonat intervenția violentă a jandarmilor la protestul din 10 august

Redactia | 12.11.2018

Firea continuă seria atacurilor la Liviu Dragnea. Ea spune că președintele PSD și apropiați ai săi din PSD au pus la cale violențele jandarmilor împotriva protestarilor la mitingul din 10 august.

Pe aceeași temă

„Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale și am informațiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite că nu a fost așa. Vrea să transforme capitala României, municipiul București și să ajungem precum Beirut.”, a declarat Firea la RTV.

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat (PSD) Constanţa, Felix Stroe, citat de Digi 24, spune că primarul Capitalei, Gabriela Firea, „s-a dedat la atacuri de o violenţă extremă şi s-a lansat într-o serie de afirmaţii lipsite de logică şi dovezi, aducând prejudicii grave de imagine partidului”.

Stroe spune că probabil prin astfel de afirmaţii Firea doreşte să creeze o ruptură şi excluderea sa din partid.

El a precizat că Gabriela Firea face afirmaţii puerile, lipsite de orice fundament, acestea fiind ale unei persoane însetate de răzbunare.

În continuarea acţiunilor sale, de demonizare a preşedintelui PSD şi a activităţii sale, d-na Firea pretinde fără dovezi că instituţiile de control ale statului inventeaza dosare şi că «… nici pe vremea guvernării PDL sau a tehnocraţilor nu am avut atâtea controale» (?!) Mai mult, tot Liviu Dragnea ar fi organizat împreună cu Ministerul de Interne şi «echipa sa de comunicare» acţiunea de pe 10 august (?!), adăugând: «Ştiu mai multe, dar nu vreau să spun!», afirmaţii puerile, lipsite de orice fundament, ale unei persoane însetate de răzbunare”, a declarat preşedintele PSD Constanţa.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22