Firea îl reactivează pe Roman pentru lista consilierilor PSD. Plus Mitică Dragomir și Iordănescu

Laurentiu Gheorghe | 17.08.2020

PSD a depus, luni, la Biroul Electoral, lista candidaților pentru Consiliul General al Municipiului București, care este condusă de fostul premier Petre Roman, fondatorul Partidului Democrat. - VIDEO

Pe aceeași temă

Între candidații propuși de Gabriela Firea pentru CGMB se mai află Cornel Dinu, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Elisabeta Lipă.

„Personalități marcante ale tarii si Capiralei ni se alatura pentru a continua ceea ce am inceput acum 4 ani : modernizarea Bucurestiului!Depunem impreuna, in aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se afla : Petre Roman – prim ministru al Romaniei (1990-1991), indragita actrita Monica Davidescu, oamenii de sport si fair-play : Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordanescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Iliesiu, alaturi de cadre medicale, profesori, juristi, ingineri”, a anunțat Gabriela Firea.

La depunerea listei de candidaturi, Firea a afirmat că „de 4 ani se muncește în București”, au fost realizate „mari lucrări de infrastructură”, au fost înlocuite mijloacele din transportul în comun, a început înlocuirea rețelei de termoficare și a promis că vor fi inaugurate creșe și grădinițe.

Petre Roman, care deschide lista PSD pentru CGMB, a spus că a decis să facă ceva pentru bucurești, el fiind „cel mai get-beget bucureștean”, deoarece s-a născut în București, a învățat și a lucrat aici. „E vorba și de meseria mea de profesor, de om de știință în domeniul fizicii apelor și atmosferei”, a mai spus Roman, precizând că dorește „să avem un oraș curat, care respiră curat” și o Capitală cu adevărat european din punct de vedere urbanistic.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22