Firea nu cade în capcana întinsă de Dragnea și îi sugerează să-și dea demisia

Redactia | 26.05.2019

Gabriela Firea se arată surprinsă de propunerea lui Dragnea de a candida la prezidențiale și îi sugerează să-și dea demisia după eșecul partidului la europarlamentare.

Pe aceeași temă

”Sunt surprinsa de declaratia Domnului Dragnea privind recomandarea mea ca posibil candidat al PSD la alegerile prezidentiale. Nu am discutat acest subiect cu Domnia-sa nici acum si nici cand eram in conducerea PSD”, scrie Firea, pe pagina sa de Facebook, la câteva ore după ce Dragnea a lansat numele său, alături de cel al lui Călin Popescu Tăriceanu, șeful ALDE, ca posibili candidați la președinție susținuți de PSD.

Dragnea a făcut declarația în contextul în care a dezmințit că ar fi avut intenția să-și anunțe el candidatura la prezidențiale după închiderea urnelor la europarlamentarele de duminică.

”In anul 2016, Domnul Dragnea m-a propus candidat la Primaria Capitalei si atunci nu numai ca i-am multumit dar am si muncit pina la epuizare. Am castigat si am creat impreuna cu echipa noastra un suflu nou, de succes, pentru parlamentare, unde m-am implicat fara rezerve pentru partid si implicit pentru presedintele acestuia, la fel ca multi colegi primari din tara.

Dupa castigarea alegerilor parlamentare din 2016, din pacate, am fost transformata in sac de box. Unii ministrii mi-au spus, dupa ce au fost schimbati, ca nu au ajutat Primaria Capitalei pentru ca nu era dat un ok de “sus”, ca sa “nu creasca Firea in sondaje”, scrie cea îndepărtată la finele anului trecut de Liviu Dragnea din toate funcțiile de conducere deținute în partid.

Ea îi sugerează lui Dragnea să-și dea demisia invocând ”minimum de onoare cetățeanească”.

”Nu doresc sa cada capete : de obicei, cei care pierd pleaca atunci cand exista onoare fata de colegii de partid si fata de tara. Macar atat sa dam Romaniei : minimum de onoare cetateneasca”, spune Firea.

Postarea integrală a Gabrielei Firea

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22