Firea nu vrea la Presedintie, ci sa schimbe fata Capitalei. Deocamdata, n-a facut nimic

E.b. | 19.03.2017

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a respins, in cadrul unei emisiuni la Romania TV, ideea unei posibile candidaturi la Presedintia Romaniei, declarand ca isi doreste un nou mandat la Primaria Capitalei.

Pe aceeași temă

  

Pentru a continua proiectele pe care le va lansa in curand si pentru că n-ar vrea sa ii paraseasca pe bucuresteni.

 

"Din tot sufletul imi doresc sa imi inchei cu bine acest mandat la Primaria Capitalei si, daca bucurestenii vor considera ca rezultatele mele sunt deosebite, poate, daca suntem sanatosi si liberi, sa mai preiau un mandat pentru ca unele dintre proiectele pe care le voi lansa in partea a doua a acestui mandat vor trebui finalizate in urmatorul.

 

Va spun foarte sincer, sunt atat de recunoscatoare celor care au considerat ca eu sunt omul cel mai potrivit pentru inalta functie de primar general incat cred ca ar fi o inabilitate din partea mea ca cetatean, fost senator, fost jurnalist, ca primar acum, sa ii parasesc pe bucuresteni si sa consider ca aceasta pozitie a mea este doar o trambulina pentru o alta functie", a declarat Gabriela Firea la Romania TV, potrivit Agerpres.

 

In context, ea a multumit celor care o considera potrivita pentru functia de presedinte al Romaniei.

 

"Le multumesc domnilor Adrian Nastase si Liviu Dragnea (...), dar poate a glumit domnul presedinte Liviu Dragnea, ca are simtul umorului foarte dezvoltat si poate a fost o gluma. Domnul presedinte Liviu Dragnea stie cat de mult imi doresc sa duc la bun sfarsit mandatul de la PMB si motivul pentru care m-a ales, mi l-a spus, si va dezvalui un secret, a fost acela ca si-a dat seama dintr-o analiza (...) ca sunt un om serios, un om de echipa si care se tine de cuvant. Cred ca ar fi o mare dezamagire pentru bucuresteni ca omul in care ei si-au pus sperantele sa schimbam fata Capitalei sa plece catre o alta functie", a completat primarul general. 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22