Firea, reactie dupa publicarea mesajelor liderilor PSD legate de protestele starnite de OUG13

E.b. | 03.06.2017

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca "asa-zisele" capturi ale conversatiilor dintre liderii PSD pe WhatsApp, din timpul protestelor legate de Ordonantei 13, care au fost publicate de Rise Project, reprezinta o noua incercare de discreditare a partidului.

Pe aceeași temă

 

Dar, mai ales a lui Liviu Dragnea, liderul PSD. "Este un nou atac la adresa domnului Dragnea". Totodata, sustinea Gabriela Firea, discutiile prezentate de RISE Project nu difera de atitudinea publica PSD din perioada protestelor.

 

Gabriela Firea a declarat la Antena3, conform HotNews,  ca "nu se poate confirma autenticitatea ori veridicitatea" asa-ziselor capturi si ca "nu s-au facut acolo niciun fel de declaratii care sa demonsteze ca una spunem intre noi si alta facem", iar "asa-zisele capturi prezinta aspecte derizorii" si ca nu nimeni nu a spus nimic din ce nu s-ar fi afirmat si public.

 

De asemenea, potrivit acesteia, publicarea unor asemenea franturi de conversatie nu ar fi decat o parte a unei campanii de discreditare

 

"Mi se pare, dincolo de discutiile de aseara, ca este un nou atac, chiar murdar, vehement, la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Practic, nu mai stiu ce sa-i inventeze domnului Dragnea", a spus Firea. 

 

Cat priveste persoana sau persoanele care ar fi putut face publice capturile, social-democrata a spus "posibil din colegii care s-au desprins de langa noi, care cred ca au facut capturi pe sarite, cu scopul de a denigra".

 

 

 

*********************

 

 

 

RISE Project a dezvaluit cum s-a mobilizat PSD pe WhatsApp in perioada de inceput a protestelor legate de OUG13, pentru a organiza un "miting pentru apararea Romaniei", dar si cum presedintele partidului, Liviu Drgnea ordona mobilizare generala ori , ii urmarea pe "dizidenti" pe Facebook.

Totodata, RISE Project scrie si despre afacerile din partid, care leaga oamenii din interior

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22