Firea se teme de excludere. Nou atac la Liviu Dragnea: E foarte înverșunat la adresa mea

Redactia | 13.11.2018

Gabriela Firea a lansat un nou atac la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea. Ea a mai spus că riscă să fie sancționată, dar că preferă să piardă toate funcțiile din partid, decât pe cetățenii Capitalei.

Pe aceeași temă

„Eu nu am criticat PSD, am cerut demisia lui Livu Dragnea”, a mai spus Firea înaintea ședinței Biroului Permanent al PSD, transmite Digi 24.

„Deranjează că spun adevărul despre situația Capitalei, că nu e văzută cu ochi bun atitudinea mea de primar general conștient că e nevoie de o colaborare cu primăriile de sector, ministerele”, a mai spus Firea.

„Am spus că e atat de înverșunat la adrsea mea încă de la prima declarație, eu nu țin doar partea bucureștenilor, de atunci am devenit pentru domnia sa persona non grata, am intrat pe black list și de atunci se comportă ca atare. Am afirmat în acea emisiune televizată că am înțeles de la alți colegi că dacă ar fi în stare să mă elimine și fizic, probabil că ar face-o, nu am spus că dumnealui a chemat la Hilton asasinii pentru Gabi Firea, eu nici nu prea merg la Hilton”, a mai spus Firea.

E a răspuns astfel unei întrebări în legătură cu o declarație făcută sâmbătă seara, la România TV: „Dl Dragnea doreşte să mă anihileze pe mine în totalitate. Dacă ar putea, m-ar lichida şi fizic”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22