Firea vrea să ceară protecţia SPP ca să nu fie linşată de ”ONG fasciste finanţate de Soros”

Dora Vulcan | 08.06.2017

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuză ONG-urile care au încercat joi să participe la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) că sunt "finanţate de Soros" şi au apucături "fasciste". Ea crede că este vizată de forţe oculte, scriu Adevărul şi ziare.com.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Când am văzut ambuscadă, eu m-am ridicat şi am vrut să mă retrag, iar tot acest grup violent şi agresiv se îndreptă spre mine. Deci, eu eram cea vizată. Se dorea probabil linşarea primarului general, dar au fost împiedicaţi să ajungă în proximitatea mea. Îmi pun întrebarea: mai pot să vin la serviciu sau trebuie să umblu cu SPP, bodyguarzi să mă apere de trei ONG-uri finanţate de George Soros?", a spus Firea la Antena 3, citată de Adevărul. 

 

 

Întrebată la dacă se gândeşte să îşi ia un SPP-ist pentru a-i asigură protecţia, primarul Bucureştiului a răspuns:

 

 

"Nu ştiu, la un moment dat orice om rezonabil ar face şi acest lucru, în condiţiile în care oamenii care au încercat să participe la şedinţa erau foarte violenţi. Se îndreptau spre mine, va rog să va imaginaţi ce s-ar fi putut întâmplă".

 

 

Firea a mai acuzat că cele trei ONG-uri "s-au transformat în mişcări cu apucături fasciste" şi că, în condiţiile în care deţine certificat ORNISS, va solicita informaţii legate de aceste incidente.

 

 

Gabriela Firea a mai spus că incidentele de joi au legătură cu faptul că nu doreşte să scoată la vânzare RADET-ul. În şedinţa de azi a CGMB a izbucnit un scandal între poliţişti şi câţiva cetăţeni veniţi să participe la şedinţă, dar care n-au putut asista pe motiv că nu mai sunt locuri în sală. Iniţial, primarul general Gabriela Firea a declarat că responsabilii de incidente sunt cei de la USR pentru că ar fi permis intrarea ilegală în clădire a mai multor persoane. Mai mult, aceasta a punctat faptul că trei poliţişti au fost loviţi, fiind nevoie ca acesta să meargă la spital. Potrivit primarului general, poliţişti au fost daţi cu capul de uşă.

 

 

„Domnii şi doamnele care au vrut să intre ilegal în Primărie i-au lovit pe poliţiştii locali. Trei dintre ei sunt acum la spital. I-au lovit cu un corp contondent, i-au dat cu capul de pereţi şi de uşi. Au făcut un scandal monstru“, a declarat Firea la Digi24.

 

 

 

 

Vânată de forţe oculte

 

 

Gabriela Firea se simte vizata de forte oculte. Aceasta a declarat, joi, dupa izbucnirea unui scandal in timpul sedintei de consiliu de la Primarie, ca a fost amenintata si ca i s-a transmis ca nu va fi lasata sa isi faca treaba, pentru ca a deranjat anumite grupuri de interese.

 

 

"Mi s-a transmis ca, daca nu stau in banca mea si nu accept contractele de ani de zile din primarie si nu imi vad de treaba, nu imi voi mai putea desfasura activitatea. Mi s-a spus de mai multe persoane, in diferite momente si in diferite locuri. Am deranjat mai multe companii care mi-au transmis ca vor face tot posibilul sa nu imi duc la bun sfarsit mandatul. Ati vazut ca se strang semnaturi pentru referendum pentru demiterea mea. Sunt forte oculte in spate care au fost deranjate. Mi s-a mai spus ca nu vom mai putea sa votam, pentru ca de fiecare data se va intampla cate un eveniment si vedeti ce s-a intamplat astazi", a spus Firea, care a plecat imediat să dea explicatii la Antena 3, transmite ziare.com.

 

 

Ea e convinsă, vorbind despre sine la persoana a treia, că: "multa lume e deranjata de faptul ca Gabriela Firea vrea sa faca economii la bugetul Capitalei", a spus ea.

  

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22